Salma Hajek objavila sliku iz bazena, a njenu poruku o lepoti svaka žena treba dobro da zapamti

Salma Hajek je pozirala u seksi kupaćem kostimu u svom bazenu bez šminke, nakon što je otkrila nesigurnosti koje je imala kao mlađa

  • 2
Salma Hayek Salma Hajek; Foto: Instagram/salmahayek

Meksičko-američka glumica Salma Hajek (53) zna kako da privuče pažnju. 53-godišnja glumica je bez šminke uslikala seksi selfi, a kosa joj je bila vlažna dok je uživala kod kuće u karantinu za vreme pandemije Covida-19.

Naime, ona je pozirala u svom bazenu u vili u Londonu i pokazala kako izgleda bez šminke, ali i svoj bujni dekolte, koji često ističe u prvi plan.

Ranije ove nedelje lepotica, koja je već dugo smatrana za jednu od najvećih seks simbola filma i televizije, kaže da se nije oduvek osećala kao lepotica i da je imala velike nesigurnosti vezane za svoj izgled.

- Moji omiljeni dani su oni bez šminke i kada se ne gledaš u ogledalo jer razmišljaš o tome kako izgledaš. Samo si prisutan i radiš svoju stvar – rekla je glumica.

- I ovo je najbolja stvar kada ne nosite šminku, kada ne razmišljate "kako izgledam bez šminke". Ili, "zaboravila sam šminku“. Kada samo živite život i nije vam  prioritet kako izgledate - zaključila je ona.

Hajek je priznala da je imala mnoge nesigurnosti kada je bila mlađa, iz kojih je dosta naučila.

- Kada pogledam fotografije iz svojih 30-ih ili iz 40-ih, vidim sebe kao mnogo lepšu nego što sam mislila u to vreme. Mnogo sam kritikovala sebe. Sad kad se pogledam u ogledalo, to su u stvari mane koje sada ne vidim i pitam se koliko ću voleti sebe za 10 godina – dodala je ona.

Hajek je u poslednja dva meseca bila izolovana u svom domu u Londonu sa svojim suprugom Fransoa – Anrijem Pino (57) i ćerkom Valentinom Palomom (12).

U galeriji ispod teksta pogledajte vrele Salmine fotografije iz karantina.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA