≫ 

Sin poznate pevačice preminuo u 21. godini: "Sada ga više ništa ne boli..."

Pevačicin sin vodio je bitku sa zavisnošću od narkotika

  • 0
Melissa Etheridge, Beckett Cypher Melisa Eteridž sa sinom Beketom/Foto: Profimedia/The Mega Agency

Pevačica Melisa Eteridž (58) objavila je da je njen 21-jednogodišnji sin preminuo u sredu, posle višegodišnje bitke sa zavisnošću od narkotika.

Nagrađivana pevačica, koja je najpoznatija po pesmama "Aint It Heavy" i "Come To My Window", napisala je oproštajnu poruku sinu Beketu Sajferu, koji je bio jedno od dvoje dece koje ima sa bivšom partnerkom Džuli Sajfer.

Pevačica je navela kako se pridružila stotinama hiljada porodica koje su izgubile svoje voljene zbog narkotika, preneo je Sky News.

- Moj sin Beket, koji je imao samo 21 godinu, borio se da prevaziđe svoju bolest zavisnosti i konačno je danas podlegao tome. Nedostajaće svima koji su ga voleli, porodici i prijateljima. Srce mi je slomljeno. Zahvalna sam svima koji su mi izrazili saučešće i osećam vašu ljubav i iskrenu tugu.

- Borimo se sa pitanjem šta smo još mogli učiniti da ga spasimo, ali, na kraju, znamo da ga sada više ništa ne boli - napisala je pevačica i dodala da će uskoro ponovo pevati, jer joj je to uvek lečilo rane.

Melisa i Sajfer raskinule su 2000. godine, a imaju i ćerku Bejli.

Eteridž je upoznala svoju partnerku Džuli 1988. godine. Sajfer je njihovu prvu bebu, Bejli, rodila 1997, a drugo dete, Beket, došlo je na svet godinu dana kasnije. Nakon silnih spekulacija o tome ko je otac deteta, magazin "Rolling Stone" 2010. godine otkrio je da je njihov biološki otac muzičar Dejvid Krosbi (78).

Melissa Etheridge Melisa Eteridž/Foto: Guliver/Presley Ann/Getty Images for the Los Angeles LGBT Center

Pevačica je bila bliska prijateljica sa Bredom Pitom, a govorila je i o tome kako su ona i njena tadašnja partnerka razmišljale o tome da upravo slavni glumac bude biološki otac njihovog deteta.

Zbližili su se kada je pevačica nastupala na venčanju Breda Pita i Dženifer Aniston 2000. godine. 2013. godine njegovu sledeću suprugu Anđelinu Džoli je opisala kao "plašljivu", jer je izvršila dvostruki zahvat masektomije, a priznala je tada da sa glumcem nije u kontaktu već desetak godina.

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA