≫ 

Nedavno je priznala da je transrodna osoba: Kao voditeljka na Evroviziji pucala je od samopouzdanja

Bez obzira na sve što joj se dešavalo prethodnih meseci, o njenom samouverenom ponašanju na sceni svi govore

  • 0
Niki de Džeger Niki de Džeger, Printskrin: Youtube/NikkieTutorials

Jutjuberka i šminkerka Niki de Jeger (25) na društvenim mrežama poznata kao "Nikkie Tutorials", sinoć, 16. maja, pojavila se u ulozi voditejke na "Evroviziji".

Pre nekoliko meseci, nakon što je ucenjena od strane nekih ljudi, Niki je javno priznala da je transrodna osoba, a njen video u kojem govori da je promeni pol sada ima skoro 35 milona pregleda.

Nakon što je šokirala svet svojim priznanjem, dobila je ponudu da se pojavi kao voditeljka na "Evroviziji". Niki je tada istakla da joj je to jedna od najvećih želja, te je sa zadovoljstvom prihvatila da se oproba na veikoj sceni muzičkog takmičenja.

S obzirom na to da je koncept Evrovizije ove godine potpuno promenjen zbog korona virusa, jutjuberka je imala zadatak da putem video poziva razgovara sa učesnicima koji su trebali da nastupe na ovogodišnjem muzičkom takmičenju.

Iako je javnosti otkrila svoju najveću tajnu, mnogi su primetili da je, bez obzira na sve što joj se dešavalo prethodnih meseci, Niki blistala i "pucala" od samopouzdanja.

Podsetimo, Na Evroviziji pušten je emotivni spot Marije Šerifović za pesmu "Molitva" kojom je pobedila na ovom muzičkom takmičenju 2007. godine.

Voditelji su otvorili veče pozdravivši Evropu i Australiju, a u jednom od kadrova na samom početku videli smo i jednu od najpoznatijih ulica u Beogradu. Devojke iz grupe "Hurricane", koje su trebale da predstavljaju Srbiju na "Evroviziji" poslale su snažnu poruku gledaocima, a od Hrvata dobile su 12 poena.

Kako je izgledala Niki u ulozi voditeljke na Evroviziji pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Evo kako bi Hurricane reagovale kad bi im Džoni Dep čestitao pobedu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA