≫ 

Kortnina ćerka odgovorima o Kardašijanki nasmejala sve: Penelope misli da je njena mama duplo mlađa

Penelope je u isti mah nasmejala i raznežila Kortnine pratioce svojim zanimljivim odgovorima

  • 1
Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (41) podelila je zanimljivosti koje je njena sedmogodišnja ćerka Penelope napisala o njoj.

Kardašijanka je interesantnim odgovorima svoje ćerke raznežila sve, ali je pojedinim "lapsusima", uspela da nasmeje nekoliko miliona ljudi.

Na pitanje koliko njena majka ima godina, Penelope je odgovorila da Kortni ima 21. Iako Kardašijanka izgleda mlađe, njena ćerka se pobrinula da naglasi njenu mladolikost i predstavila je duplo mlađom.

Ona je napisala da njih dve vole da se maze i ljube svakog momenta, kao i da njena majka Kortni ima posebno srce, što je raznežilo pratioce rijaliti zvezde.

Penelope je otkrila da je Kardašijanka dobra u boksu, a mnogi su imali priliku da vide kako se fizički obračunala sa sestrom Kim Kardašijan u jednoj epizodi njihovog porodičnog rijaitija.

Kortni je uz odgovore svoje ćerke stavila nekoliko emotikona koji označavaju ljubav. Ona pored Penelope, sa bivšim dečkom Skotom Disikom ima sinove Mejsona (10) i Regana (5).

Ono što je raznežilo i namejalo Kortni u odovorima njene naslednice, ali i milione njenih pratilaca, pogledajte u nastavku:

Kortni Kardašijan Objava Kortni Kardašijan, Printskrin: Instagaram/kourtneykardash

Video: Najmanje omiljena sestra Kardašijan najzad uspela u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA