≫ 

Džastin Biber bi da se vrati u prošlost: Žao mi je što sam imao seks pre braka

Bez puno razmišljanja, slavni pevač je otkrio za čime najviše žali

  • 2
Džastin Biber, Hejli Boldvin Džastin Biber i Hejli Boldvin/Foto: Facebook/JustinBieber

Džastin Biber je u svojoj Fejsbuk seriji "The Biebers on Watch" otkrio za čim najviše žali sa svojih sadašnjih 26 godina, a tiče se njegove supruge, manekenke Hejli Biber (23).

Njih dvoje su, naravo, zajedno provodili vreme u izolaciji tokom pandemije korona virusa, a često su objavljivali slike na društvenim mrežama.

- Da mogu da se vratim u prošlost i izbegnem neke stvari koje su bolele... Verovatno bih se čuvao za brak - rekao je popularni muzičar.

- Seks je zbunjujući kada ste seksualno aktivni sa bilo kim - dodao je Biber, ali se lepa Hejli nije složila sa njegovim mišljenjem i tvrdi kako svi imaju različita iskustva.

- Slažem se s tim da fizički odnos može učiniti da stvari budu zbunjujuće - rekla je.

Poznato je da je Džastin imao "ozbiljnih problema sa seksom", i pre nego što su se on i Hejli ponovo zbližili svojom voljom je apstinirao godinu dana, a sada je rekao i kako seks može da "pomuti rasuđivanje i donošenje odluka".

- Kada je moja veza s Hejli postala ozbiljna, prestao sam da imam seks i stvari su postale mnogo jasnije. Ponovo sam mogao da izgradim svoj odnos s njom i da izgradim poverenje s njom. Mogla je da me shvati ozbiljno i da zna da, ako to ne radim s njom, ne radim ni sa kim drugim. Mogla je da mi veruje oko toga - rekao je Biber.

Hejli i Džastin venčali su se u septembru 2018. godine pred matičarem u Njujorku, a godinu dana kasnije usledilo je drugo venčanje - u prisustvu prijatelja i porodice u Južnoj Karolini. Tada su se venčali u kapelici na imanju luksuznog hotela sa pet zvezdica, a ceremoniji su prisustvovala 154 gosta.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    17. maj 2020 | 15:35

    Prso biber

  • A

    18. maj 2020 | 02:31

    Plašim se,da ne može nikako da zaboravi svoju bivšu veliku ljubav....Serenu Gomez.....na svakoj njihovoj zajedničkoj slici su izgledali tako mnogo srećni i uvek sa velikim osmesima.....ovde to sada sa suprugom nigde!!!!!! Nije slučaj......samo se keze i ubacuju,abno ona! U neke izvestacene POZE.Ali,izgleda da njeni roditelji su tu ,još i pre braka,kumovali svemu.....vezi,pa svakako i ovom braku. Samo me zanima,kako će se završiti..... Selena je stalno sama........žao mi je kako nje tako i njega,što nisu zajedno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA