Džoker čeka prvo dete sa devojkom za koju je bio ubeđen da ga prezire

Legendarni Oskarovac Hoakin Finiks čeka prvo dete sa svojom verenicom i američkom glumicom Runi Marom

  • 0
Rooney Mara, Joaquin Phoenix Runi Mara i Hoakin Finiks; Foto: Profimedia

Američka glumica Runi Mara (35) je trudna i čeka prvo dete sa Oskarovcem i zvezdom filma "Džoker" Hoakinom Finiksom (45).

Glumac i producent Hoakin Finiks i Runi Mara očekuju svoje prvo zajedničko dete, otkrio je izvor blizak njima za strane medije.

U javnosti se ne zna puno detalja o njihovoj ljubavnoj vezi, a prethodna dva meseca par je proveo u izolaciji  u Los Anđelesu u njihovom zajedničkom domu, kako bi se zaštitili od pandemije korona virusa.

Izvor je otkrio da Mara, koja je u poslednje vreme nosila samo široku odeću kako bi sakrila stomak, trudna skoro 6 meseci i da je zvezda filma "Džoker" presrećan zbog budućeg člana porodice.

U međuvremenu, PR menadžeri dvoje glumaca su odbili da odgovore na pitanja o trudnoći, pa su tim postupkom samo rasplamsali tračeve o njenoj trudnoći među fanovima.

Par se prvi put upoznao na snimanju filma "Her", ali nisu odmah počeli da se zabavljaju, dok se nisu ponovo ujedinili na setu filma "Mary Magdalene" 2018. godine.

Ubzo su postali jedan od omiljenih holivudskih parova i uselili se u zajednički dom na Holivud Hilsu.

Finiks je u oktobru prošle godine u intervjuu za "Vanity Fair" otkrio da je bio ubeđen da ga Mara ne podnosi. Vremenom, primetio je da je ona ipak bila zainteresovana za njega i da je samo bila stidljiva da to i pokaže.

- Ona je jedina devojka koju sam pretraživao na internetu - rekao je on u intervjuu.

- Mi smo bili samo prijatelji, e-mail prijatelji. Nikada to pre nisam radio, nikada nisam guglao devojku onlajn - zaključio je on.

U julu 2019. godine Finiks je verio Maru. Tračevi o njihovoj veridbi su kružili mesecima pre nego što je ona uslikana sa vereničkim prstenom kada su konačno potvrdili da su vereni.

Rooney Mara, Joaquin Phoenix Runi Mara i Hoakin Finiks; Foto: Profimedia

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA