≫ 

Glumica se presvlačila u automobilu, a onda su joj izletele gole grudi

Lepa glumica zagolicala je maštu slučajnih prolaznika u Italiji, nakon što je slučajno pokazala svoje grudi

  • 2
Rocio Munoz Morales Rocio Munos Morales; Foto: Profimedia

Španska glumica Rosio Munoz Morales (31) se tokom snimanja fotoeditorijala u Italiji presvlačila u kolima, a tom prilikom su joj ispale grudi.

Glumica je pokazala više nego što je planirala u toku snimanja editorijala u rimskoj “ Villi Borgese”. Dok se presvlačila pored automobila sa glavom u vozilu, skinula je sve sa gornjeg dela tela, uključujući i grudnjak, a papparaci su uslikali njene gole, bujne grudi.

Zanosna glumica se proslavila kada je odigrala svoju prvu ulogu u sapunici "La Pecera De Eva" 2009. godine, a radi i kao televizijska voditeljka.

Najuspešnija je u manekenskom poslu, pa je krasila naslovnice magazina "Elle", "Vogue", "Glamour" i "Vanity Fair". Uz to je sarađivala s poznatim brendovima poput  "McLarena", "Mercedesa", "L'Oreala" i "Diznija".

Grudi koje su ispale sa strane su zagolicale maštu svih prolaznika kojih nije bilo previše, s obzirom da je u Italiji tek počelo popuštanje mera nakon dvomesečnog karantina zbog pandemije korona virusa.

Rosio je od 2013. godine u vezi s glumcem Raulom Bovom (48) i imaju dve ćerke Lunu (5) i Almu (2).

Italijanski glumac Raul Bove se i van granica domovine istakao vrednim ulogama u filmovima “Pod suncem Toskane”, “Alien vs, Predator” i “Turista”, pored Anđeline Džoli i Džonija Depa.

U galeriji ispod teksta pogledajte grudi lepe glumice koja se presvlači u automobilu. 

Video: Ona se čuva od drugog talasa: Nosi masku, zdravo živi i izlaže se UV zracima

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    20. maj 2020 | 04:38

    Ovo bi možda zagolicalo maštu osamdesetih:)

  • Gorrn

    23. maj 2020 | 03:09

    Grudi imaju I muškarci i žene, i pilići i kokoške i ćurke i patke i razne životinje. Sise imaju samo žene. Ovoj su ispale sise a ne grudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA