≫ 

Bredli Kuper i njegova ćerkica prošetali sa maskama: Jedan roze detalj na glumcu raznežio je sve

Holivudsksi zavodnik je sa naslednicom prošetao ulicama Njujorka i tom prilikom oduševio je prolaznike

  • 0
Bradley Cooper, Bredli Kuper Bredli Kuper sa ćerkom, Foto: Profimedia/TheImageDirect.com/The Image Direct

Holivudski zavodnik Bredli Kuper uslikan je kako sa ćerkom Leom de Senom šeta jednom ulicom u Njujorku, a kadrovi tate i njegove naslednice raznežili su sve.

Bredli je svoju mezimicu držao za ruku, a na licu su imali maske kako bi se zaštitili od korona virusa. Kuper je bio u beloj majici i teksas farmerkama, dok je njegova ćerkica bila u roze izdanju.

Lea je na sebi imala pink džemper i roze, lepršavu suknjicu od tila, uz odevnu kombinaciju uklopila je naranžasto - roze cipelice. Nema sumnje da će Lea od mame naslediti istančan ukus, jer je njena odeća modni pogodak za trogodišnju devojčicu.

Ono što je raznežilo sve jeste roze rajf sa mašnicom, koji je Bredli nosio na glavi, koji je po svemu sudeći, po izboru njegove naslednice.

Nekadašnji par, Bredli i manekenka Irina Šajk dale starateljstvo nad ćerkicom, a fokusirani su da budu dobri roditelji i da svoje vreme provode sa njom, što je više moguće.

- Oni imaju zajedničko starateljstvo i tu su jedno za drugo, kao i za svoje dete. Kuper je požrtvovan otac i preselio se u Njujork kako bi bio bliže svojoj ćerkici - rekao je jednom prilikom izvor blizak nekadašnjem paru.

Bradley Cooper, Bredli Kuper Bredli Kuper sa ćerkom, Foto: Profimedia/TheImageDirect.com/The Image Direct

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA