Džej Lo objavila "bezazlen" selfi, fanovi u ogledalu spazili glavu čoveka sa povezom preko usta!

Poznata pevačica je uslikala bezazleni selfi u teretani u svom domu, a ono što se videlo u pozadini uplašilo je njene obožavatelje

  • 1
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Printskrin: Facebook/jenniferlopez

Američka pevačica i latino diva Dženifer Lopez (50) je objavila fotografiju iz teretane koju poseduje u svojoj vili u Majamiju, a ono što je zaprepastilo njene fanove jeste misteriozni, ćelavi čovek čija se glava vidi u pozadini njenog selfija.

Džej Lo je pokušala da istakne svoje fantastične trbušnjake i fit figuru tako što je objavila selfi u ogledalu iz svoje vile na Floridi.

Njeni fanovi sa oštrim okom su na fotografiji primetili nešto što je sve zaprepastilo – čoveka koji se krije u pozadini, sa zastrašujućim izrazom lica.

Neki obožavatelji su se čak našalili da 50-godišnja pevačica drži misterioznog čoveka zarobljenog kao taoca, sa zapušenim ustima.

Dženifer je sijala u svojoj odeći za trening u vojničkom dezenu, gde je otkrila zategnute trbušnjake i jak biceps. Ali pored standardne opreme za trening njeni obožavatelji su primetili lice čoveka koji je bio ispred njenog prozora i odmah iznad njenog desnog ramena.

- Zašto je u njenom dvorištu čovek kome su zapušena usta?! – upitao je verni fan.

Ćelavi čovek je ustvari nosio masku za lice odmah ispod svog nosa, a ta maska izgleda kao ruka koja ga drži preko usta, da ne bi mogao da govori.

U stvari nepoznati čovek je radio čučnjeve odmah do prozora što objašnjava njegovu poziciju i izraz lica, sa širom otvorenim očima.

Nije poznato ko je čovek u pozadini, ali možda je njen personalni trener s kim trenira kada je u svom domu u Majamiju, a ne u javnoj teretani.

Neki pratioci su se čak žalili da im zvezda filma “Hustlers” briše komentare i da je ovo njena najčudnija fotografija ikada.

Inače, Dženifer se poslednjih meseci nalazi u karantinu za vreme pandemije Covida-19 sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom (44) i njihovom decom iz prethodnih brakova.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA