≫ 

Slavni zavodnik nestrpljivo iščekuje 6. dete: Doktorka psihologije više ne uspeva da sakrije stomak

Britanski glumac petoro dece dobio je sa 3 različite žene

  • 0
Džud Lou Džud Lou; Foto: Profimedia

Engleski glumac Džud Lou (47) i njegova supruga, psiholog Filipa Koan (33) čekaju prvo zajedničko, a njegovo šesto dete, a ovo su prve fotografije na kojoj se 14 godina mlađoj supruzi slavnog zavodnika jasno vidi stomak.

Paparaci su ih u subotu uslikali kako šetaju gradom i obilaze prodavnice pa su primetili da se njegovoj ženi sada već jasno vidi trudnički stomak.

Lou će ovo biti šesto dete, nakon što je dobio petoro dece s prethodne tri partnerke.

On stiče da je apsolutno spreman da ima još više dece.

- Volim ih, zašto ne? Jako sam srećan što imam priliku da imam dete s nekim koga volim. Ideja o prinovi je i više nego predivna - rekao je glumac.

Dodao je kako je njegova veza s Filipom veoma stabilna.

Par je svoju vezu potvrdio 2015.godine, na crvenom tepihu na “Hay” festivalu.

Venčali su se prošle godine u aprilu, a imali su intimno venčanje u Londonu. Par je odlučio da izbegne holivudski popis gostiju, pa je pozvao samo najbliže prijatelje i porodicu kada su se venčali u Gradskoj opštini "Old Marylebone".

Filipa je psiholog s doktoratom i vodi sopstvenu konsultantsku firmu. Venčanje je tada mnoge iznenadilo s obzirom da se prethodno nagađalo da planiraju da se venčaju u Francuskoj, u proleće okruženi prijateljima iz Holivuda.

Glumac je pre Filipe bio braku s glumicom i producentkinjom Sadi Frost (54), s kojom ima sinove Rafertija i Rudija, kao i ćerku Iris.

Nakon toga je bio u vezi s koleginicom Sijenom Miler (38), s kojom je bio veren, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom njegove dece Dejzi Rajt.

Glumac je ponovo iznenadio javnost kada je tokom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u Njujorku napravio dete konobarici Samanti Burke. Ubrzo je priznao očinstvo nad njihovom zajedničkom ćerkom Sofijom.

Poslednje od petoro dece, ćerku Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautorkom Ketrin Harding, koju je sreo u londonskom baru.

Nakon burnog ljubavnog života, čini se da je Lou konačno našao mir sa Filipom, a posebno je srećan zbog novog člana porodice.

Phillipa Coan, Felipa Koan Filipa Koan; Foto: Profimedia/Stanley / BACKGRID / Backgrid UK

Video: Veljko mazio Bogdanin stomak, pa zapevao nežnu pesmicu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA