≫ 

Slavni glumac i dalje na oprezu nakon što je preboleo koronu - marama mu ne služi samo za ukras

Holivudski glumac ništa ne prepušta slučaju, pa se i dalje čuva od korona virusa, kojim je bio zaražen tokom boravka u Australiji

  • 0
Tom Henks, Tom Hanks

Tom Henks; Foto: Tanjug/AP

Legendarni američki glumac i producent Tom Henks (63)  je prva javna ličnost koja se zarazila i oporavila od korona virusa.

On je o svom iskustvu detaljno govorio i pokušava da pomogne u pronalasku vakcine protiv Covida-19.

Međutim, Tom Henks ništa ne prepušta slučaju, pa je i dalje veoma oprezan. Zvezda filma "Forest Gamp" je pokrio svoje lice zelenom maramom, dok je bio na ulicama Los Anđelesa u sredu u popodnevnim časovima.

Zelena marama se slagala sa njegovom udobnom majicom u istoj boji i sa tamnim pantalonama, dok je na nogama nosio kožne braon espadrile.

Oskarovac je otkrio da je donirao svoju krvnu plazmu sa antitelima korona virusa kako bi pomogao da se pronađe vakcina protiv Covida-19.

On je zajedno sa suprugom pevačicom Ritom Vilson (63), koja je takođe bila zaražena, donirao krv i krvnu plazmu kako bi doprineli u istraživanju vakcine protiv korona virusa, nakon što su otkrili da imaju antitela.

Holivudska zvezda se nada da će uspeti da razviju vakcinu koja će zaustaviti globalnu pandemiju.

- Sada ćemo raditi na onome što će se zvati "Henks vakcina" - našalio se glumac.

- Imao sam jake bolove u telu i umor. Pokušao sam da ostanem aktivan tokom samoizolacije sa Ritom i probao da radim 30-minutna istezanja, ali sam nakon 12 minuta "crkao od umora"- dodao je on.

Iako su virus preboleli, Rita i Tom još uvek ne znaju kada su se i kako zarazili, ali su se nakon uspešnog oporavka u Australiji vratili u Kaliforniju.

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA