Zavodnik iz serije "La Casa de Papel" u vezi sa Tatjanom iz Svilajnca

Glumac rođen u Vigu, diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu

  • 2
Pedro Alonso Pedro Alonso u seriji "La casa del papel", Printskrin: Youtube/ Konstantinos Athanasiou

Španski glumac Pedro Alonso (48) domaćoj publici verovatno najpoznatiji kao Berlin iz serije "La casa del papel", a njegovo srce već dugo pripada jednoj Srpkinji, rodom iz Svilajnca.

Glumac rođen u Vigu, diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu. Iako je zahvaljujući popularnoj seriji preko noći postao zvezda, Pedro nema preteranih ambicija da glumi u blokbasterima i gradi svoju glumačku karijeru, već želi da uživa u životu.

Između ostalog on najviše uživa slikajući u tandemu sa svojom devojkom srpskom umetnicom Tatjanom Đorđević.

 - Nije mi da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu - rekao je za hrvatsku "Gloriju" Alonso.

- U mladosti sam bio vrlo depresivan, a u 33. sam se naprosto slomio. Nisam verovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promenim svoj život. Kao mladić sam hteo sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam -  objašnjava glumac.

Umesto glumi, poslednjih meseci više se posvetio drugim interesovanjima, a to su trenutno pisanje i slikarstvo i uskoro bi trebao da objavi njegov debitantski roman.

Knjiga će biti opremljena brojnim ilustracijama koje je naslikao sa svojom devojkom, srpskom hipnoterapeutkinjom Tatjanom Đorđević, čije je umetničko ime Tixie Jambass, a kako lepa Srpkinja izgleda pogledajte u nastavku teksta.

Video: Drugi Gala simpozijum dovodi u Srbiju neke od najeminentnijih modernih umetnika

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA