"Zašto si ovo dozvolila sebi?" Majli Sajrus dala mami da je ošiša u karantinu i rezultat nije sjajan

Atraktivna pevačica stalno menja frizuru, ali poslednja se nije dopala njenim fanovima

  • 1
Majli Sajrus Majli Sajrus; Foto: Instagram/mileyisdaqueen

Američka pevačica i bivša Diznijeva zvezda Majli Sajrus (27) je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj ima kartku plavu i pomalo neurednu kosu.

Ona je svoje brojne obožavatelje već navikla na razne vrste incidenata, afere i dramatične životne promene, pa nova frizura ne bi trebalo da ih uzruja, ali fotografije koje je pop zvezda objavila su šokirale sve.

Naime, ona je dozvolila da je njena majka ošiša za vreme karantina, koji je provela kod kuće s porodicom, jer zbog pandemije korona virusa koja hara svetom nisu radili frizerski saloni.

 

- Ne razumem zašto bi iko ovo uradio sebi? Majli, zašto si ovo uradila svojoj kosi? - upitao je jedan od fanova.

 

Sajrus se očekivano ne uzbuđuje previše oko komentara koje dobija pa tako ni oko ovih vezanih za frizuru. Objavila je nekoliko fotografija na kojima ima pomalo neurednu, kratku plavu kosu, a sa radom "porodične frizerke" je očito veoma zadovoljna.

 

Majli je izjavila da je njena nova frizura usklađena s novom muzikom koju trenutno stvara, a pop buntovnica do kraja godine planira da svojim obožavateljima pokaže šta je pripremila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by mᎥᏞᎬᎽ ᏟᎽᏒus👑 (@mileyisdaqueen) on

Inače, Majli i njen novi momak, muzičar Kodi Simpson (23) su zajedno nekoliko meseci, a nedavno su učinili dobro delo. Počastili su zdravstvene radnike takosima kako bi im se zahvalili za sve što čine u borbi protiv korona virusa za vreme krize.

Majli i Kodi su, opremljeni zaštitnom opremom, maskom i rukavicama, obavili kupovinu namirnica u kalifornijskom gradu Kalabasas.

Oni su iznenadili medicinske radnike u Kaliforniji, tako što su im doneli 120 takosa u bolnicu u Los Anđelesu, kako bi im se zahvalili za naporni rad u borbi protiv Covida-19.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

- Takosi za neverovatne ljude u našoj lokalnoj bolnici. Jako smo zahvalni ovim istinskim legendama, jer posvećuju svoj život borbi protiv pandemije. Pokažite i vi ljubav herojima u vašoj zajednici - napisao je Kodi na svom Instagram profilu.

Par je pakovao hranu u kese s ručno napisanim porukama: "Hvala na vašoj podršci. Ostanite snažni".

Kodi i Majli su u vezi nekoliko meseci, a pre njega je nakon samo godinu dana braka doživela krah s glumcem Lijamom Hemsvortom (30), koji je jedan od najseksipilnijih muškaraca na svetu i s kojim je bila skoro 10 godina u vezi pre toga.

Izvori kažu da ga je pevačica varala i sa ženama i s muškarcima, među kojima je bio i Simpson, i to je rezultiralo razvodom.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA