Dala mito za njihovo školovanje, sad mora iza rešetaka: Ćerke slavne glumice očajne

Holivudska glumica je dala mito za upis ćerki na Univerzitet, zbog čega će odslužiti kaznu od dva meseca zatvora, dok će njen suprug odslužiti 5

  • 3

 

Lori Loughlin Lori Laflin; Foto: Profimedia

Holivudska glumica Lori Laflin (55) i njen suprug, modni dizajner Mosimo Đianuli (56)  su optuženi za učestvovanje u programu koji je bogatim roditeljima omogućio da davanjem mita i varanjem omoguće svojoj deci siguran upis na prestižne Univerzitete u SAD-u poput "Yalea", "Georgetowna", i "University of Southern California".

Lori i Mosimo su poslednji od slavnih roditeljha koji su se dogovorili da priznaju krivicu za optužbe, a pre toga krivicu je priznala glumica Felisiti Hofman, koja se proslavila u seriji "Očajne domaćice". Lori će biti dva meseca u zatvoru, a Mosimo pet. 

Sada je otkriveno da su ćerke Lori Laflin očajne zbog krivice njihovih roditelja i toga što će provesti vreme u zatvoru.

Isabela Rouz Đanuli (21) i njena sestra influenserka Olivija Džejd Đijanuli (20) su uplašene za svoju majku glumicu Lori Laflin koja je priznala krivicu za davanje mita Univerzitetu u južnoj Kaliforniji, jer se dogovorila da provede dva meseca u zatvoru.

- Olivija i Bela su bile očajne kada su im roditelji rekli da će priznati krivicu – otkrio je izvor blizak porodici.

- Iako su sestre srećne što će skandalu koji traje godinu dana doći kraj, one su usplašene jer njihova majka mora u zatvor – rekao je izvor.

Olivia Jade Giannulli, Lori Loughlin and Isabella Rose Giannulli Olivija, Lori i izabela; Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Devojke su provodile dosta vremena u kući svojih roditelja u poslednje vreme i mnogo su se vezali – zaključio je izvor.

Lori će odlužiti zatvorsku kaznu, ali mora da plati državi 150.000 dolara i dve godine da se bavi društveno korisnim radom.

Lori Loughlin and Mossimo Giannulli Mosimo Đijanuli i Lori Laflin; Foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mosimo će odslužiti 5 meseci u zatvoru i treba da plati 250.000 dolara, kao i da odradi 250 sati društveno korisnog rada.

Prema današnjim sporazumima o priznanju krivice, ovi optuženi će izdržavati zatvorske kazne zbog učestvovanja u zaveri i korupciji za prijem na koledž i koji su u skladu sa prethodnim kaznama u sličnim predmetima – rekao je državni tužilac u izjavi.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. maj 2020 | 17:41

    Nek se ugledaju nasi u Srbiji kako se zakon postuje...nema po babi ni po stricu..corka Panticu

  • 😂

    22. maj 2020 | 17:05

    A gledaj u lika roze carapica, e ovi ameri stvarno nisu normalni.

  • majalena

    23. maj 2020 | 14:45

    Čini, provodile su dosta vremena u njihovoj kuci i bas su se zblizili.Sa majkom i ocem? Hit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA