≫ 

Gest za pamćenje! Evi Longoriji suprug priredio romantično iznenađenje za 4. godišnjicu braka

Mnogi su konstatovali da je glumica srećna što je u braku sa čovekom koji je svojim postupkom pokazao koliko mu je stalo do nje

  • 0

Glumica Eva Longorija (45) i meksički biznismen Hose Baston (51), 22. maja, proslavili su četvrtu godišnjicu braka. Evin suprug pripredio je iznenađenje za svoju lepšu polovinu koje je mnoge ostavilo bez teksta.

Iako glumica svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, nije odolela da na Instagramu ne objavi delić iznenađenja koje joj je za godišnjicu osmislio i ideju sproveo u delo, njen suprug.

Hose je za svoju lepšu polovinu priredio pravi muzički spektakl, on je pozvao muzičare u dvorište njihove kuće u Los Anđelesu, gde su na improvizovanoj pozornici napravili dobru zabavu, ali i romantičnu atmosferu.

Izveli su numeru "Flamenco", dok su se Eva i Hose držali za ruke i ispijali crno vino. Njihov sin Santjago stajao je tik do muzičara i uz ritam pucketao prstima i igrao. Lepa glumica nije skidala širok osmeh na licu, a nema sumnje da ju je romantično iznenađene oduševilo.

- Santi uči flamenko. Hvala svima na neverovatnoj noći - napisala je glumica u opisu snimka koji je sa svojim pratiocima podelila na Instagramu.

U komentarima nizale su se čestitke, a Evini pratioci smatraju da je romantično iznenađenje pun pogodak i da je glumica prava srećnica što je u braku sa čovekom koji je svojim postupkom pokazao koliko mu je stalo do nje.

Kako je izgledalo iznenađenje Evinog supruga za njihovu godišnjicu pogledajte u videu iznad teksta:

Video: Goldi Hon u osmoj deceniji odigrala ludi ples na trambolini i pokazala mišiće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA