≫ 

Kajli pokazala ćerkin (2) cipelarnik: Više od 30 pari obuće, patike "Balenciaga", papuče "Chanel"...

Njmlađa milijarderka na svetu ne štedi kada je njena naslednica u pitanju

  • 7
Kajli Džener Kajli Džener, Foto: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener, pokazala je kako izgleda cipelarnik njene dvogodišnje ćerkice Stormi Vebster, a prizorom je u isti mah iznenadila i šokirala sve.

Kajli je objavila fotografiju svoje naslednice koja se igra ispred otvorenog cipelarnika, a njena kolekcija obuće svima zapala za oko.

Storimi ima više od 30 pari obuće, među kojima najviše ima patika u beloj boji, više od 10 pari, kao i papučica, sandalica, cipelica... Svi su primetili kolekciju Kajline ćerke koja ima samo 2 godine i obuću može da nosi najviše jednu sezonu, jer joj brzo rastu noge.

Njamlađa milijarderka na svetu ne štedi kada je njena naslednica u pitanju, te Stormi ima "Balensijaga" patike, "Šanel" papuče, kao i druge komade poznatih modnih dizajnera.

Podsećamo, kada je Kajli rekla Stormi da za nju ima novogodišnji poklon, tada je njena jednogodišnja naslednica izgovorila je reč "Birkin", a potom je nastavila da je ponavlja. Devojčica je mislila na "Birkin" torbe koje mogu da koštaju između 10 i 300 hiljada dolara.

Nema sumnje da je Storimi krenula stopama svoje majka kada je moda u pitanju, a kako izgleda njen cipelarnik, kao i Kajlin kutak za cipele i torbe, koji još uvek nije završen, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Ovako izgleda kada se milijarderka snima u malenom bikiniju, a tu je i vrela drugarica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    23. maj 2020 | 22:37

    Razumem nju što kupuje toliko.....prebogata je......ne razumem naše koje kupuju mnogo a imaju malo.

  • Ana

    23. maj 2020 | 23:00

    Kada bi imala milijarde i ja bih isto , da se ne lazemo.

  • majalena

    24. maj 2020 | 08:08

    Ima mnogo,normalno da kupuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA