Starleta u "naopakom" kupaćem šokirala ljude: Pogled na donji deo slike stvarno nije za mlađe od 18

Nekadašnja striptizeta šokirala je neverovato bezobraznim stajlingom

  • 7
Blek Čajna, Blac Chyna Blek Čajna/Foto: Instagram/blacchyna

Angela Rene Vajt, poznata kao Blek Čajna (32), poznata je kao neko ko nema granicu u oblačenju i redovno šokira stajlinzima, a sada je u pitanju bikini, i to kakav!

Ovaj put je toliko malo ostavila mašti, da nema potrebe ni da zumirate da biste videli više od "dozvoljenog".

A izgleda da je Čajna ovaj put rešila da dozvoli sve, pa je u srebrnom jednodelnom kupaćem kostimu - ako ga i možemo tako nazvati - pokazala sve tetovaže na donjem delu tela, od struka pa naniže.

Zanimljivo je da joj je i intimna zona poluotkrivena, jer ovaj kostim definitivno ništa ne ostavlja sakriveno i sve prepušta slučaju.

Prednji i zadnji deo kupaćeg naizgled je skoro isti, budući da je otkrila i ogromnu zadnjicu, ali i tetovaže sa zadnje strane tela.

Čini se da je ovo "naopaki kupaći" budući da izgleda kao da je namenjen onima koji više žele da sakriju gornji deo tela, a otkriju donji.

A da li će ovog leta, nakon Covida 19, postati hit i kod domaćih starleta, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Čajna je davnih godina počela da se bavi striptizom kako bi platila studije. 2016. godine započela je vezu sa Robom Kardašijanom, sa kojim je dobila i dete. No, ljubav nije potrajala, a Čajna je nakon razlaza Robu vratila automobile "Lamborghini"i "Range Rover".

Ali, ubrzo je postala vlasnica luksuznog "Ferarija" čija je cena, kako su pre tri godine pisali svetski mediji, 272.700 dolara.

Blek Čajna:

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA