≫ 

Kardi Bi ima novu tetovažu koja joj je mesecima rađena, a tek da vidite dokle se spušta

Slavna reperka ima novu tetovažu koja kreće od ramena, a kojom se pohvalila na društvenim mrežama

  • 3

Američka reperka, pevačica i tekstopisac Kardi Bi (27) ponovo šokira svoje obožavatelje provokativnim fotografijama u ljubičastom bikiniju, koji malo toga pokriva.

Reperka se pohvalila novom tetovažom na društvenoj mreži Instagram, koju ima od ramena, preko leđa i zadnjice do unutrašnjeg dela kolena, tako što je objavila seksi fotku, koja je probudila maštu u mnogim muškarcima.

Tetovaža se sastoji od cveća i listova, u crvenoj, zelenoj i žutoj nijansi i kako kaže radila ju je mesecima, a sada je konačno pokazala svima.

Naime, Kardi je objavila još jednu fotografiju zbog koje je svima krenula voda na usta. Pozirala je u lila kupaćem kostimu na vezivanje, dok je zanosnu pink kosu zabacivala rukom unazad.

Pored stolice na kojoj je sedela, stajala je luksuzna "Luj Viton" tašna u duginim bojama, dok je na nogama imala ekstremno visoke sandale na platformu.

Na ušima je nosila srebrne alke koje su se slagale uz "sandale za striptizete", kako ih nazivaju njeni fanovi.

- Kako ste svi ovog prelepog ponedeljka? – upitala je reperka na Instagramu.

"Ti si ga učinila prelepim", "Devojko goriš", "Vau kakvo telo, pa ovo je nemoguće", "Izgledaš kao da snimaš reklamu za motore", "Fantastična tetovaža", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Kardi na ovoj društvenoj mreži skoro 66 miliona pratilaca, dok je na ovoj objavi prikupila preko 3,5 miliona lajkova.

Reperka je poznata po tome što stalno menja perike, a često se i tetovira. Ona na telu ima 10 primetnih tetovaža, za koje se zna, a prošle godine je istetovirala ime svog supruga Ofseta na levoj nozi.

Ofset je takođe istetovirao ime svoje supruge na desnoj strani vrata, a poznato je da mu je reperka nedavno poklonila pola miliona dolara za 28. rođendan.

Kardi Bi i reper Ofset su se venčali pre 3 godine, a 2018. godine su dobili ćerku Kulturu, koja će proslaviti svoj drugi rođendan 10. jula 2020. godine.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA