≫ 

Bijonse u luksuznom stilu izašla iz karantina, fanovi odmah uočili detalj kojim ih je nasmejala

Popularna pevačica je uslikana u vintidž Mercedesu sa svojom asistentkinjom, sa maskom na licu i kapuljačom na glavi

  • 0
Bijonse Bijonse; Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka muzička zvezda Bijonse (38) se provozala sa svojom asistentkinjom u luksuznom automobilu i tom prilikom je nosila zaštitnu masku za lice, koju je okrenula naopačke i tako nasmejala sve svoje fanove.

Tokom pandemije korona virusa koja hara svetom popularna pevačica se povukla, nije izlazila često iz svog luksuznog doma i odložila je sve radne obaveze do daljnjeg, dok ne prođe kriza.

Posle skoro dva meseca Bijonse je uslikana dok se sa svojom "desnom rukom" vozila ulicama Los Anđelesa u neprepoznatljivom izdanju.

Vlasnica hita "Single Ladies" je bila jedva prepoznatljiva, jer je na glavi imala kapuljaču, nosila je naočare za sunce i zaštitnu masku za lice, pa joj je skoro celo lice bilo pokriveno, a čini se da su želele da ostanu neprimetne i nisu želele da privuku pažnju svojih sugrađana.

Ono što je bila veoma smešna situacija jeste to što je pop ikona slučajno nosila masku na pogrešnoj strani, a slovo "B" koje je ispisano na maski, nažalost je bilo okrenuto naopačke. To su primetili njeni verni fanovi koju su Bijonsine fotografije pregledali do detalja i tako primetili ovu grešku.

Beyonce Bijonse Bijonse sa asistentkinjom; Foto: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop diva je sedela na suvozačevom mestu, dok je asistentkinja vozila vintidž "Mercedes" i obe su uživale u prelepom danu i sunčevim zracima na Beverli Hilsu.

Njih su sve vreme pratili telohranitelji u crnom "Escaladeu", a nije poznato kuda su se uputile, dok se fanovi nadaju da će Bijonse ponovo ući u muzički studio i snimati novu muziku.

Podsetimo, pevačica je od 2008. godine u braku s reperom Džej Zijem i imaju ćerku Blu Ajvi (8) i blizance, ćerku Rumi i sina Sira (2).

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u Kralja lavova

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA