Objavila selfi iz kupatila, a nije primetila da "viri" guza njenog dečka koji obavlja nuždu

Sliku je obrisala posle 40 minuta, kada je shvatila šta je uradila, ali...već je bilo kasno

  • 3
Šenon Bat, Shannon Butt Šenon Bat/Foto: Instagram/_shanrose_

Atraktivna Šenon Bat (22) pokušala je da se pohvali svojim stajlingom pre nego što izađe iz kuće, pa je napravila selfi u kupatilu, ali...jednu stvar nije uočila, za razliku od svih ostalih na društvenim mrežama.

Nakon što je objavila sliku koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama, prijatelji su joj rekli da dobro pogleda šta je na njoj i tek tada je shvatila da je zapravo u pozadini slike njen dečko Henri Kops, koji u tom trenutku briše zadnjicu.

- Bila sam u društvu i prijatelji su mi rekli da dobro pogledam sliku. Kad sam shvatila gde je greška, počela sam da se smejem i pomislila kako odmah moram da obrišem fotku - ispričala je ova plavuša za "Unilad".

Selfi je tada već pola sata bio na njenom Instagramu i - svi su ga videli, pa je odučila da svoj kiks podeli sa svima.

Na Tviteru je objasnila šta se dogodilo, uz istu sliku koju je prethodno obrisala sa Instagrama.

- Tek posle 40 minuta sam shvatila da se u pozadini moje slike vidi i moj dečko u odrazu ogledala, i da doslovno briše guzu - napisala je Šenon.

Ubrzo su joj pisali kako im je nejasno zašto se uopšte slikala dok je njen dečko vršio nuždu, a pojedini su napisali kako ih "najviše plaši to što ne vide toalet papir u njegovoj ruci".

- Prva sam ušla u kupatilo, on je ušao posle mene i rekla sam mu da se slikam, ali je nastavio sa svojim poslom, pa sam nastavila i ja - objasnila je.

Nešto kasnije, na Instagramu je objavila novu sliku - ali je uklonila sporno ogledalo sa nje. 

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA