≫ 

I 30 godina nakon vrhunca karijere, Mišel Fajfer (62) je jedna od najlepših glumica

Glumica je srce publike osvojila ulogom u filmu "Scarface" 1983. godine, a od tada kao da nije puno ostarila

  • 1
Mišel Fajfer u filmu Scarface

Mišel Fajfer; Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Američka glumica Mišel Fajfer (62) je na sceni već nekoliko decenija, a iako je na vrhuncu slave bila pre skoro 30 godina, ova holivudska lepotica izgleda kao da ne stari.

Uprkos tome što ima 62 godine i dalje je je jedna od najlepših glumica Holivuda, a u poslednjem filmu "Maleficent: Mistress of Evil" u kom glumi s čuvenom Anđelinom Džoli, pokazala je da se njena lepota može meriti i sa mnogo mlađim glumicama.

Mišel je ulogom Žene mačke u filmu o Betmanu iz 1992. godine pridobila mnogobrojnu publiku, a glumica koja iza sebe ima tri nominacije za Oskara je ostala upamćena i po filmskom klasiku "Opasne misli" iz 1995. godine.

Mišel je glumila u brojnim bioskopskim hitovima, a jedno vreme je pauzirala od velikih ekrana kako bi se posvetila porodici i brizi o deci.

Glumica se pre nekoliko godina vratila u svet glume, pa je oduševila ulogama u filmu "Čarobnjak za laži" i "Ubistvo u Orijent Ekspresu" iz 2017. godine.

Legendarna holivudska glumica je 17. januara ove godine kupila novo imanje i vilu u Pacifik Palisad elitnom delu Los Anđelesa na okeanu, koju trenutno renovira, a paparaci su je uhvatili dok je nadgledala radove.

Nakon što je skoro dva meseca provela u izolaciji zbog pandemije korona virusa, ona je nedavno obišla radove na svom imanju i tom prilikom izgledala perfektno za svoje godine.

Glumica je sa svojim drugim mužem Dejvidom E. Kelijem kupila imanje u mediteranskom stilu veličine 10.300 kvadratnih metara za 22,5 miliona dolara.

Podsetimo, Mišel se dva puta udavala, a prvi put je pred oltar stala s glumcem Piterom Hortonom 1981. godine. Par je često sarađivao, ali 1988. godine odlučili su da se rastanu, nakon 7 godina braka.

Nakon rastave Fajfer je tri godine bila u vezi s glumcem Fišerom Stivensom, kog je upoznala na filmskom festivalu u Njujorku. Imala je aferu i s Džonom Malkovičem, ali drugi put je stala pred oltar s producentom Dejvidom E. Kelijem 1993. godine.

Par je u braku dobio dvoje dece, sina Džona Henrija (25) i ćerku Klaudiju Rouz (27), koji su veoma ponosni na svoju majku.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA