≫ 

Tramp spomenuo Flojda, Bili Ajliš mu javno sasula reči kakve se ne pamte: Progutaj ga i uguši se!

- Da li si, je*eno, mrtav ozbiljan?! - počela je ponosna vlasnica 5 Gremija

  • 18
Billie Eilish, Bili Ajliš, Džordž Flojd, George Floyd ubio ga policajac Derek Chauvin, Donald Trump, Donald Tramp Bili ima svega 18 godina, ali je jedna od najuticajnijih ličnosti Amerike, Foto: Tanjug/AP

Bili Ajliš (18) surovim rečima oglasila se nakon izjave Donalda Trampa (73) o situaciji u Mineapolisu, nakon ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

Naime, Tramp je objavio niz tvitova, ali se isti nisu dopali dobitnici Gremija i jednoj od najuticajnijih ličnosti u Americi, Bili Ajliš.

- Ovi razbojnici skrnave sećanje na Džordža Flojda, i ja neću dozvoliti da se to dešava. Upravo sam razgovarao sa guvernerom Timom Volcom i rekao sam mu da je vojska uz njega sve vreme. Bilo kakva poteškoća i preuzećemo kontrolu, ali kad počne pljačka, počinje i pucnjava. Hvala Vam! - napisao je Tramp.

- Ne mogu da stojim i posmatram da se ovo dešava sjajnom američkom gradu Mineapolisu. Potpuni nedostatak liderstva. Ili neka veoma slab major Džejkob Frej stavi ovaj grad pod kontrolu, ili ću poslati nacionalnu gardu i završiti posao - nastavio je.

- Nacionalna garda je na licu mesta. U Mineapolisu su i kompletno spremni. Džordž Flojd nije umro uzalud! Poštujte ovo sećanje! - napisao je.

- Ovo je rečeno kao činjenica, ne kao izjava. Veoma je jednostavno, niko ne bi trebalo da ima problem sa tim osim hejtera, i onih koji žele da izazovu probleme na društvenim mrežama. Poštujte sećanje na Džordža Flojda! - poručio je.

Bili Ajliš nije birala reči kada se obratila Trampu.

- Da li si, je*eno, mrtav ozbiljan?! Razbojnici?! Pojedi ogromni debeli ku**c i uguši se u njemu! - napisala je Bili na Instagramu, na skrinšotovima Trampovih tvitova.

(Telegraf.rS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    30. maj 2020 | 17:39

    pevacica a hoce i politikom da se bavi.pevaj politiku ostavi onima koji su malo pametniji

  • alal vera alal vera

    30. maj 2020 | 16:21

    ogranicena je ko terasa.kakvu vezu ima donald sa policajcem

  • Haso

    30. maj 2020 | 16:29

    Zbog čega je najuticajnija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA