Seksi Viktorija i u 46. godini muti pamet svakom muškarcu: Biće vam jasno kad vidite samo 1 sliku

Švedska manekenka je uslikana u minijaturnom bikiniju dok se sunčala na jahti na obali Sen Tropea

  • 6
Victoria Silvstedt Viktorija Silvsted; Foto: Instagram/victoriasilvstedt

Švedska manekenka, glumica, pevačica i televizijska ličnost Viktorija Silvsted (45) privlači pažnju gde god se pojavi, a to je ponovo uradila i u Sen Tropeu gde se na jahti skinula u bikini.

Ona je dva meseca provela u Francuskoj, gde je bila u karantinu tokom pandemije korona virusa, a čim su pravila i mere oslabile, ona je otišla na franscusku rivijeru gde se opuštala i kruzirala jahtom.

Svestrana lepotica je uslikana u beloj suknji i belom kardiganu ispod kog je imala minijaturni kupaći kostim u koji se kasnije skinula i sunčala.

Pokazala je veoma zategnuto telo za svoje godine, a ono što je privuklo dosta pažnje fanova jeste to što je u kosi imala viklere i tako je uvijala u lokne.

U jednoj ruci je držala slameni šešir i vodu, koju je sve vreme pila kako ne bi dehidrirala na visokim temperaturama.

Podsetimo, Viktorija se probila u svetu manekenstva 1993. godine kada je predstavljala Švedsku na takmičenju za Mis sveta.

Ubrzo zatim ju je primetio pokojni Hju Hefner, bivši vlasnik "Plejboja" i pozvao je da pozira za čuveni magazin, na šta je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim specijalnim izdanjima tog časopisa, koji ju je još više proslavio širom sveta.

Silvsted je krajem 90-ih godina sklopila ugovor s brendom “Guess”, a sarađivala je s poznatim modnim kućama poput "Šanela", "Diora", "Armanija" i "Valentina". Bila je na naslovnicama više od 500 magazina među kojima su "FHM", GQ", "Maxim" i "Vanity Fair".

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA