≫ 

Majli Sajrus pokazala trbušnjake i celulit: Pevačica je poslala snažnu poruku protiv rasizma

Pevačica je na licu nosila zaštitnu masku s natpisom "BLM"

  • 3
Miley Cyrus, Cody Simpson Majli Sajrus i Kodi Simpson; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica i glumica Majli Sajrus (27) je uslikana na periferiji Los Anđelesa dok je šetala sa svojim dečkom, muzičarem Kodijem Simpsonom (23).

Naime, Majli je odlučila da maksimalno iskoristi dan i ode u šetnju po prirodi sa svojim dečkom Kodijem i njihovim psom.

Pevačica i njen dečko su ponosno prošetali svoja tela i pokazali da vode računa o fizičkom izgledu, a ono što je najviše privuklo pažnju jesu upravo njeni trbušnjaci, ali i njena maska na licu na kojoj je bila ispisana važna poruka.

Sajrus je nosila crni top koji je otkrio njene isklesane trbušnjake, ali i šorc marke "Kelvin Klajn" koji joj je otkrivao ne tako perfektne noge. Izgleda da se pevačica malo ugojila u karantinu, jer se na njenim butinama jasno vidi celulit. Na glavi je imala kačket, a na rukama su joj se mogle videti mnogobrojne tetovaže.

Kodi je takođe pokazao zategnut stomak jer nije nosio majicu, dok je imao samo crni šorc i crne "Vans" patike, kao i klot crnu masku.

Kako se nije pojavila na mirnom protestu koji je juče održan u centru Los Anđelesa, Majli je pokazala svoju solidarnost sa ostalim demonstrantima, jer je nosila zaštitnu masku na licu sa natpisom "BLM" što označava skraćenicu imena protesta "Black Lives Matter" što u prevodu znači da su svi životi podjednako važni.

Mirne demonstracije su organizovane u čast preminulog Džorda Flojda (46), za čije ubistvo je optužen policajac Derek Čauvin iz Mineapolisa, koji ga je prilikom hapšenja kolenom pritiskao po vratu, sve dok Flojd nije preminuo.

- Ne možemo da prestanemo da se borimo za pravdu – napisala je pevačica i nabrojala je imena svih Afroamerikanaca koji su u poslednjih nekoliko godina ubijeni prilikom hapšenja ili sukoba sa policijom.

Miley Cyrus, Majli Sajrus Majli Sajrus i Kodi Simpson; Foto: Profimedia

Video: Kakav raskid! Da li će mlađa sestra Majli Sajrus biti problematičnija od nje?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. jun 2020 | 08:57

    Klasicna gradja mrsave devojke koja se lose hrani i izgladnjuje. Mrsava, manjak misica, salo i celulit.

  • Mile

    6. jun 2020 | 16:42

    Sve zene imaju celulit i to je sasvim normalno a osude na konto celulite su krajnje primitivne i malogradjanske

  • d

    6. jun 2020 | 16:28

    Nije ni celulit ruzan ako ga dobro nosis misici nekada deluju bzvz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA