≫ 

Od nepoznatog šmokljana stigao je do toga da je "vlasnik" najskupljeg razvoda u istoriji

Džef Bezos se prošle godine razveo od supruge s kojom je bio 26 godina u braku i to je bio najskuplji razvod ikada

  • 5
Jeff Bezos Džef Bezos / Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images

Prvi čovek Amazona Džef Bezos (56) je najbogatiji čovek na svetu, a uskoro bi mogao da sruši svetski rekord po broju nula koje ima na računu.

Bezos je proteklih meseci proživeo pravi preobražaj. Od nepoznatog šmokljana postao je pravi zavodnik, a prošle godine je ostavio suprugu Mekenzi s kojom je bio 26 godina u braku, pa ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svetu kada je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici.

Ljubavni život mu je postao prava drama od kako je priznao da ljubi TV voditeljku Loren Sančez. Par se verio, ali konstantno ih prate nevolje.

Prema poslednjim informacijama, brat njegove verenice Majkl je ukrao fotografije snimljene na jednoj od Bezosovih raskalašenih žurki pa im pretio da će ih prodati medijima.

 

Majkl je navodno ukrao gole fotografije i pokušao da ih proda za 200.000 dolara, a on sada preti da će tužiti milijardera zbog klevete.

- Štitio sam sestru od dana kada se rodila i zbog nje sam nagrabusio previše puta. Naša porodica se sada raspala i izgleda da Loren nije ni malo briga za mene – rekao je Majkl.

56-godišnjeg milijardera je optužio da se udružio sa šefom svog osiguranja kako bi njega okrivili da je ukrao fotografije i prodao ih medijima.

- Sledeći put kada vidim sestru i njenog verenika, bićemo na sudu - zaključio je on.

-Majkl tvrdi da je očekivao barem izvinjenje, ali ni to nije dobio. On sada želi javno izvinjenje na naslovnici “Washington Posta”, medija koji je u vlasništvu upravo šefa Amazona - kaže izvor blizak muškarcu.

Džef Bezos je s Loren počeo da se viđa dok je još bio u brakus Mekenzi, nakon čega je usledio razvod.

Mackenzie Bezos i Jeff Bezos Džef Bezos i Mekenzi Bezos; Foto: Profimedia

Loren se u to vreme rastala od svog bivšeg supruga, moćnog holivudskog agenta Patrika Vajtsela.

Video: Goldi Hon u osmoj deceniji odigrala ludi ples na trambolini i pokazala mišiće

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA