≫ 

Sećate li se najseksi robijaša na svetu? Tokom protesta pokazao mišićavo telo puno tetovaža

Džeremi Miks je uslikan na protestima povodom smrti Džordža Flojda pod nazivom "Black Lives Matter"

  • 0
Jeremy Meeks, Džeremi Miks Džeremi Miks; Foto: Profimedia/DUTCH.../BACKGRID/Backgrid USA

Najseksi zatvorenik na svetu, kako ga zovu mediji i pratioci, Džeremi Miks (36) nastavlja s marširanjem na protestima, a fotografi su ga ulovili na ulicama Los Anđelesa bez majice, dok se bori za prava Afroamerikanaca.

Naime, Džeremi je tog dana uslikan sa svojim sinom Džeremijem Juniorom (11).

Oni su se priključili hiljadama protestanata koji su odlučili da podignu svoj glas zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda prilikom hapšenja u Mineapolisu.

Na protestu se pojavio bez majice pa je pokazao svoje istetovirano i isklesano telo, a mamio je poglede sve vreme dok je šetao samo u šortsu i sa rancem na leđima.

Sina je dobio iz braka s bivšom suprugom Melisom Miks s kojom je bio osam godina u braku, a ponosno je stao uz sve koji su digli glas protiv nasilja u SAD-u, ali i širom sveta.

Poslednjih nekoliko dana često je davao podršku protestima u Americi, a nedavno je progovorio i o iskustvu dok je bio zatvorenik, pa je otkrio šta je sve proživljavao u zatvoru.

Zahvaljujući svojoj prirodnoj lepoti nakon izlaska iz zatvora Miks je dobio brojne angažmane u svetu mode, a njegova pojava ga je dovela i do nedelje mode u Milanu, na kojoj je radio brojne revije i kampanje.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Video: On je najseksepilniji vatrogasac na svetu! Ekskluzivan snimak za sve čitateljke Telegrafa

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA