≫ 

Sauna, podno grejanje, a krevet luksuzniji od onih u kućama! Uđite u bus Džastina Bibera, za turneje

Džastin Biber i njegova supruga su prethodni vikend proveli u Juti, gde su otišli njegovim luksuznim autobusom

  • 0
Džastin Biber, Hejli Biber Džastin Biber i Hejli Boldvin; Foto: Tanjug/AP

Kanadski pevač Džastin Biber (26) i njegova supruga Hejli Biber (23) su prethodni vikend proveli u nacionalnom parku Juta u koji su se zaputili njegovim luksuznim autobusom za turneje, vrednim milion dolara.

Supružnici su se prošlog meseca vratili u Los Anđeles nakon što su nekoliko meseci proveli u izolaciji u Kanadi, zbog pandemije korona virusa koja hara svetom, a sada su ponovo želeli da se osame u prirodi van Kalifornije. 

26- godišnji pevač i 23-godišnja manekenka nisu pazili na troškove tokom svoje romantične ekskurzije, pa su se na put zaputili u ekstravagantnom vozilu koje poseduje infrared saunu, podno grejanje, kamin i roštilj za pečenje mesa.

Pop zvezda je osigurao sve najbolje za sebe i svoju suprugu, a u kamp busu, za koji se veruje da vredi preko million dolara, postoji prostrana dnevna soba koja ima tri televizora sa ravnim ekranima i fantastičnim plavim LED osvetljenjem.

Njih dvoje su na ovom putovanju uživali na udobnoj bež sofi, a "ušuškali" su se i kod kamina u ćošku.

Na prozorima autobusa se nalaze guste bež roletne, koje ovoj zvezdi sa A-liste omogućavaju da ima maksimalnu privatnost sa svojom voljenom suprugom.

Kamp autobus unutra ima i spavaću sobu sa prostranim krevetom i plišanim jastucima, dok ima i velike ormare u kojima putnici mogu da ponesu brojnu garderobu.

Velika ogledala u kupatilu ovom prostoru daju još vise vizuelnog prostora, dok u sauni mogu da se opuštaju nakon napornog dana.

Vozač autobusa sedi u super luksuznom, metalik zlatnom i kožnom sedištu, dok je oko njega najnovija elektronika i oprema.

Inače, Džastin se pored brojnih javnih ličnosti pridružio protestima pod nazivom “Black Lives Matter” , koji su počeli širom sveta nakon ubistva Džordža Flojda od strane policije u Mineapolisu 25. maja 2020. godine.

Video: Kuća iz serije Moj rođak sa sela nestvarnom lepotom zavela Vojina Ćetkovića

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA