≫ 

Pamtimo ga kao seksi negativca u ''Titaniku'', a 23 godine kasnije je ćelav i ima veliki stomak

Slavni Bili Zejn je uslikan na plaži u Kaliforniji u neprepoznatljivom izdanju

  • 8
Billy Zane, Bili Zejn Bili Zejn; Printskrin: Youtube

Legendarni američki glumac Bili Zejn (54) je uslikan u neprepoznatljivom izdanju na plaži u Malibuu, dok se družio s kolegom Ovenom Vilsonom (51) i njegovom verenicom.

Karijeru ovog holivudskog glumca obeležila je uloga tajkuna Kaledona Hoklija u bioskopskom hitu "Titanik", i pamte ga kao glavnog negativca zavodljivog izgleda.

Godine 1997. dobio je ulogu pokvarenog tajkuna kome je glavni cilj bio da oženi Rouz, koju je igrala Kejt Vinslet, a čije je srce u filmu osvojio siromašni Džek koga je tumačio Leonardo Dikaprio. Iako je nakon toga snimio niz filmova ni sa jednim nije ostvario takav uspeh kao s Titanikom.

Govoreći o tome što je zauvek "obeležen" kao negativac, rekao je:

- Svakom glumcu je san da bude deo tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vreme, poznato je da u Holivudu retko ko rizikuje. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog momka, negativca. Takva situacija na kraju vas natera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i sopstvene filmove - izjavio je 54-godišnji Zejn jednom prilikom.

Slavni glumac je s godinama promenio imidž i stil odevanja.

Bili je nekada plenio pažnju žena širom sveta svojim markantnim izgledom, zavodničkim pogledom i gustom tamnom kosom, međutim od toga je danas malo ostalo i više ne liči na sebe.

Na najnovijim fotografijama koje su uslikane na plaži u Malibuu, pojavio se s velikim stomakom i sasvim ćelavom glavom. Prepoznatljiv osmeh je i dalje tu, ali sve ostalo nije.

Izgleda da na plažu nije poneo peškir i kupaće gaće, ali to ga nije sprečilo da uskoči u okean i potraži osveženje, dok su mu društvo pravili glumac Oven Vilson i njegova devojka Kerolin Lindkvist.

Što se Bilijevog ljubavnog života tiče, bio je u braku s Lisom Kolins (52) od 1989. do 1995. godine, a bio je veren i sa glumicom Leonorom Varelom.

Zaprosio je i koleginicu Keli Bruk, ali se s njom rastao 2008. godine. Nakon nje je bio u vezi s hrvatskim modelom Jasminom Hdagom, ali veza nije dugo potrajala. Posle svih nesrećnih ljubavi glumac je upoznao Kendis Nil, s kojom je dobio dve ćerke i s kojom je veren od 2010. godine.

Video: Slavna manekenka napokon otkrila zbog čega je raskinula sa Dikaprijem

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    11. jun 2020 | 09:03

    Covek je nosio i tada periku, a neki sa 35 godina izgledaju gore nego on sa 54.

  • Pele

    11. jun 2020 | 09:18

    Ko zna kako ćemo mi izgledati za 23 godine 😨

  • Nrbs

    11. jun 2020 | 09:07

    Čovek izgleda vise nego dobro za svoje godine.Odlican glumac pogotovu kad glumi negativce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA