Voditeljka prošetala bez brusa

Amanda Holden, članica britanskog izdanja "Ja imam talenat", uslikana je u dugoj roze haljini u kojoj su joj se ocrtavale grudi i bradavice i time je oduševila sve muškarce

  • 5
Amanda Holden Amanda Holden; Printskrin: Youtube/TV Shows

Engleska voditeljka, glumica i pevačica Amanda Holden (49) koja se proslavila kao sudija u emisiji “Britain’s Got Talent”  je uslikana bez grudnjaka na ulicama Londona.

Naime, lepa voditeljka je privlačila pažnju prisutnih u roze maksi haljini u kojoj su joj se ocrtavale grudi i bradavice.

Ona je uslikana dok je odlazila u studio i nastavila snimanje emisije “Heart Breakfast” iako pandemija korona virusa i dalje hara svetom.

Tv voditeljka je nosila dugu roze haljinu iz "Zare" dok je šetala ka zgradi, bila je vidno raspoložena i smešila se fotoreporterima.

Haljina je istakla njenu figuru, a obula je svetlo-roze salonke, dok je nosila torbicu u obliku pisma. Frizura joj je bila isfenirana na blage talase i imala je neutralnu šminku.

Amanda na društvenoj mreži Instagram ima 1,5 miliona dolara, dok na fotografijama ima bezbroj lajkova i pozitivnih komentara.

Ova plavuša je udata za britanskog muzičkog producenta Krisa Hjusa (66) od 2008. godine i sa njim ima dve ćerke Holi (8) i Aleks (14).

Ono što je interesantno jeste da Kris izgeda minimum 25 godina mlađe, a fanovi komentarišu da su mislili da Kris ima između 35 i 40 godina, jer ima dugu tamnu kosu, zdrave bele zube i očuvanu kožu.

Pre njega Amanda je bila u braku sa britanskim voditeljem Leslijem Denisom Heseltin (66) od 1999. do 2003. godine, s kojim nije imala dece.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amanda Holden (@noholdenback) on

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA