≫ 

Zavodnik za kojim žene lude uslikan u trenerci, a detalj niže od struka toliko je upadljiv

Irski glumac je uslikan na benzinskoj pumpi u Los Anđelesu, a ono što je privuklo pažnju žena nisu njegovi razvijeni bicepsi

  • 1
Colin Farrell, Kolin Farel Kolin Farel; Foto: Profimedia/JSML /Backgrid UK

Holivudski zavodnik poreklom iz Irske Kolin Farel (44) je uslikan na benzinskoj stanici u Los Anđelesu, dok je nosio majicu u kojoj je istakao biceps, ali i trenerku bez donjeg veša.

Dok su u toku protesti širom sveta pod nazivom “Black Lives Matter” zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda, ljudi zaboravljaju na pandemiju korona virusa koja i dalje hara planetom, ali ne i slavni glumac Kolin Farel koji se i dalje štiti.

Kolin je nosio zaštitnu masku na licu, dok je išao na benzinsku stanicu u Kaliforniji ovog utorka.

Irska zvezda (43) je uslikana dok je kupovao dva gazirana soka u staklenim flašicama jer se u gradu podigla temperature vazduha.

Farel je istakao svoje zategnuto telo i seksi bicepse, dok je nosio majicu na brtele i široku teget trenerku. Na nogama je imao bež patike, a ono što je privuklo pažnju jeste to što čuveni glumac čini se nije nosio donji veš, pa mu se ispod trenerke ocrtavao polni organ.

Njegova kratka kosa je bila zalizana gelom, a na bicepu se video ožiljak na mestu gde je prošle godine uklonio tetovažu.

On je u emisiji “The Late Late Show” otkrio da je uklonio tetovaže kako bi mu život bio lakši, pa je rekao:

- Ukloniću ih jer mi je dosadno da ih šminkam i prikrivam svaki put kada nosim majicu na setu- započeo je on.

Košta me dodatnih 45 minuta sna ujutro. Izgleda da nijedna od njih nije imala dovoljno jako značenje kako bih je odabrao umesto sna –zaključio je on.

Podsetimo, Farel živi u Los Anđelesu kako bi mogao da provodi vreme sa svoja dva sina koja ima sa dve različite žene. Sina Džejmsa ima sa Kim Bordenave, dok Henrija ima sa Alisijom Bačleda Kurus.

Pre nego što je izbila pandemija Covida-19 Farel je tumačio ulogu Pingvina u filmu “Betmen” reditelja Meta Rivsa.

Video: Neka si ti skoro skinuo gaće, a što si pao to nema veze

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA