≫ 

Zadao joj je toliko udaraca, ali mu nije dosta: Ešton Kučer komentarom ponovo "razorio" Demi Mur

Demi Mur je u svojoj autobiografiji iznela "prljav veš" iz braka sa Eštonom Kučerom, a sada se on oglasio

  • 2
Demi Mur Demi Mur, Foto: Profimedia/Everett

Američka glumica i producentkinja Demi Mur (57) nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom "Inside Out" gde je iznela sve prljave detalje iz braka sa glumcem Eštonom Kučerom (42), a sada se on oglasio i rekao šta misli povodom svega.

Naime, Demi je mislila da je sa Eštonom konačno pronašla muškarca s kojim će provesti ostatak života, ali i njen treći brak se raspao.

Ešton i Demi su bili u braku od 2005. do 2013. godine.

Demi je progovorila o odnosu sa Eštonom i objasnila šta se dogodilo među njima. Glumica je s 15 godina mlađim kolegom započela vezu 2003. i dve godine kasnije su se venčali. Par se razveo 2013. godine, a Demi je u knjizi otkrila da je osetila privlačnost prema glumcu čim ga je upoznala. Ona je tada imala 40 godina dok je Ešton imao 25.

- Bila sam 40-godišnjakinja koja je imala bogat život, a on je tek započinjao svoj odrasli život. Nisam sve to videla, jer sam bila unutar toga. Osećala sam se kao 15-godišnja devojka koja se nada da će se nekom svideti - istakla je glumica.

Par je dve godine kasnije očekivao dete, ali u šestom mesecu trudnoće Demi je pobacila, što ju je slomilo. Pokušali su i veštačku oplodnju kasnije, ali nisu imali uspeha. Venčali su se 2005. pred 150 prijatelja i članova porodice među kojima je bio i glumičin bivši muž Brus Vilis.

Ipak, Demi se i dalje nosila s tugom zbog gubitka deteta.

Ešton Kučer, Demi Mur Ešton i demi u vreme ljubavi, Foto: Guliver/Stephen Lovekin/Getty Images

- Izgubila sam pogled na ono što je ispred mene, porodicu koju imam. I mislim da je težina svega toga pala na Eštona. Znate, nekako je prirodna stvar da se neko povuče kada se druga osoba prečvrsto primi za njega - objasnila je glumica.

Cela situacija je podstakla Demi da poklekne i vrati se alkoholu nakon što je 20 godina bila trezna. Nakon toga je još i saznala šokantnu vest da joj je Ešton bio neveran. Kada je ta informacija procurila, Mur je režirala film, ali odmah je nazvala muža da ga pita da li je to istina.

- Odmah je priznao i mislim da je moja reakcija bila: “Zaje*avaš li ti to mene?”. To je bilo to. Činilo mi se u tom trenutku kao da jedva dišem - napisala je glumica.

Otkrila je i da je pogrešila što je pristala na to da ona i Ešton uvedu treću osobu u svoj brak. 

- Htela sam da mu pokažem koliko odlična i zabavna mogu biti - istakla je.

Zbog toga joj je Ešton pravdao prevaru rekavši da je “trojka” pomerila granice vernosti.

Demi Mur Dami Mur sa porodicom i bivšim mužem Brusom Vilisom, Foto: Instagram/demimoore

Kučer, koji je sada u braku s glumcom Milom Kunis, sa kojom ima dvoje dece, konačno se oglasio zbog autobiografije bivše supruge.

- Upravo sam hteo da objavim sarkastični tvit. Ali, onda sam video svog sina, ćerku i suprugu, i obrisao sam ga - napisao je Ešton na Tviteru i prekinuo dalje tračeve.

Podsetimo, Demi je otkrila da čak tri godine nije pričala sa najstarijom ćerkom Rumer (31) zbog Eštona. Rumer je rekla kako se ponašala kao posrednik između svojih sestara i njihove mame.

Bila sam ljuta, pogotovo na Eštona. Imala sam osećaj da mi je uzeo nešto što je moje. Kad je naša mama želela još jedno dete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, da joj pomognem. Tada sam shvatila da treba da popravimo naš odnos - rekla je Rumer.

Video: Spremao je mnoge holivudske glumce i glumice, a evo koja mu je najdraža

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. jun 2020 | 11:41

    Iz ličnog iskustva, mladji muškarac će vas na kraju ostaviti...jednostavno žena ako ulazi u takav odnos ,sa dosta mladjim, mora da bude i ostane hladne glave. To je velika razlika i ako u početku to tako ne deluje. Muškarci nisu zreli pre 30te. Naravno ima i takvih ali malo. A žena je u tim godinama ranjiva i puna problema...stvarno treba zreo muškarac da je isprati. Jako je teško i bilno. Pogotovo ako je prava ljubav u pitanju. Moja nije uspela, jednostavno se nismo razumeli. Velika je razlika 10 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA