≫ 

Fanovi Igi Azalee zbunjeni zbog njene objave da je dobila sina: "Kada je, uopšte, bila trudna?“

Reperka je objavila radosnu vest da je dobila sina, a onda su krenula razna pitanja obožavatelja o tome kada je bila trudna, kao i ko je otac deteta

  • 1
Iggy Azalea Igi Azela; Foto: Shutterstock

Ametist Amelija Keli poznatija kao Igi Azela (30) je autralijska reperka, tekstopisac i producentkinja video spotova koja je juče otkrila da je rodila sina, a onda je pokrenula haos na društvenim mrežama.

Naime, Igi prethodno nije objavljivala ništa što ukazuje da je trudna ili da se porodila, a onda je u sredu uveče objavila radosnu vest. Reperka je sinoć na društvenim mrežama objavila Instagram Stori u kome piše:

- Imam sina - započela je Igi.

-  Čekala sam pravi momenat da kažem nešto, ali kako vreme sve više prolazi, sve više shvatam da ću se uvek osećati anksiozno da podelim vest koja je gigantska za svet - napisala je reperka i dodala:

- Želim da sačuvam njegov privatni život, ali želela bih da razjasnim da on nije tajna i da ga volim - navela je reperka.

To bi bila najnormalnija i uzbudljiva vest, ali su njeni fanovi ostali zbunjeni iz mnogo razloga. Naime, reperka je dobila mnoge čestitke od svojih obožavatelja, dok su se drugi pitali kako je rodila dete, ako joj nikada nisu videli trudnički stomak u poslednjih 9 meseci.

- Da li se ove javne ličnosti kriju kod kuće 4-9 meseci? – upitao je jedan.

Drugi se našalio da je sakrila svoje dete bolje nego rijaliti zvezda Kajli Džener (22) kada je bila trudna sa ćerkom Stormi.

- Kada je bila trudna? – upitao je kratko treći fan.

Takođe, mnogi se pitaju ko je otac njenog deteta. Šuška se da je u pitanju reper Plejboj Karti (23), ali niko nije potvrdio takvu informaciju. Takođe, reperka nije otkrila kada se dečak rodio, u kom gradu, niti kako se zove.

Igi je sve vreme trudnoće objavljivala fotografije na kojima ima ravan stomak, pa je time zavarala svoje fanove, koji nisu primetili ništa neobično.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Na svim fotografijama se vidi zategnut stomak sa trbušnjacima koji je istakla u bikiniju.

Podsetimo, oko nove godine su krenule spekulacije da je australijska pevačica trudna. Nije poznato da li je reperka rodila dete ili joj je na svet sina donela surogat majka.

Video: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    13. jun 2020 | 15:18

    Iz njene poruke se može zaključiti da ga je davno rodila, a ne sada. Krila ga je sve ove god da sačuva njegovu privatnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA