Džokerova draga prvi put u javnosti sa trudničkim stomakom: Pokušala da ga sakrije cegerom

Poznata glumica je trudna sa Oskarovcem Hoakinom Finiksom, a svoj stomak sakriva od javnosti

  • 1
Rooney Mara Runi Mara; Foto: Profimedia/The Image Direct

Temperature rastu u Los Anđelesu, ali holivudska glumica Runi Mara (35) ne dozvoljava da je to spreči u šetnji i uživanju na suncu u Kaliforniji.

Naime, ona je uslikana dok je sama šetala po ulicama Los Anđelesa u sredu popodne, a društvo joj nije pravio verenik Hoakin Finiks (45).

35-godišnja glumica je uslikana kako nosi široku majicu kratkih rukava, dok je sve vreme skrivala trudnički stomak jaknom ili torbom i time je potvrdila priče da je trudna.

Naime, Hoakin i njegova verenica očekuju svoje prvo dete, a u vezi su od 2016. godine.Srećnu vest su nedavno objavili strani mediji, ali poznati glumci se nisu oglašavali povom toga.

Iako nije nosila zaštitnu masku na licu, imala je maramu koju je vezala oko svog vrata, pa ju je podizala na usta svaki put kada ima prolaznika.

Vezala je kosu u punđu, i tako je istakla svoje lepo lice.  Nosila je tamne naočare za sunce na očima, dok je na nogama imala plave "vintidž" farmerke, kao i „Converse“ udobne patike.

Runi Mara i Hoakin su se verili u julu 2019. godine i od tada često pokazuju koliko su srećni zajedno.

Rooney Mara, Joaquin Phoenix Hoakin Finiks i Runi Mara; Foto: Profimedia

Upoznali su se na snimanju filma „Her“, 2013. godine, a kasnije je Hoakin izjavio da je sve vreme mislio da ga ona „ne gotivi“, sve dok nije shvatio da joj se on ustvari dopada i da je glumica samo stidljiva.

Legendarni glumac je za ulogu u filmu "Džoker" nedavno osvojio Oskara za najboljeg glumca.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA