≫ 

Tamara Eklston žestokom porukom ućutkala hejtere koji su je napali zbog letovanja u Hrvatskoj

Bogata naslednica je oštro odgovorila onima koji je osuđuju zbog načina života

  • 0
Tamara Eklston Tamara Eklston; Foto: Profimedia

Bogata naslednica Bernija Eklstona (89), Tamara Eklston (35) je odgovorila hejterima koji je prozivaju zbog letovanja u Hrbvatskoj za vreme pandemije korona virusa.

Naime, bogate naslednice Tamara i Petra sa svojim porodicama poslednjih deset dana borave u Hrvatskoj, čiju obalu obilaze luksuznom jahtom, a sa sobom su povele i članove porodice.

O njihovom dolasku su se raspisali svi svetski mediji, a one su se na društvenim mrežama pohvalile da su stigle u rodnu zemlju svoje majke Slavice, ali zbog svega su bile napadnute i to iz razloga što neki smatraju da krše karantin zabavljajući se i odmarajući, što je potencijalni rizik za širenje Covida-19.

Sestrama je očito zbog svega prekipelo, Petra je pre nekoliko dana zaključala profil na Instagramu, a Tamara je odlučila da odgovori svim dežurnim kritičarima, pa je napisala:

- Ovaj virus očito nije promenio neke ljude na bolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam napuštala kuću uopšte tokom karantina, čak nisam išla ni u park da vežbam - započela je ona.

Tamara Ecclestone Tamara Eklston; Foto: Instagram/tamaraecclestoneofficial

- Poreklom sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da dođem ovde, što nije zabranjeno i sledim hrvatska pravila - dodala je.

- Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija, ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne grešim niko nije obavezan da me prati pa znate šta treba da učinite - napisala je u objavljenom postu.

Bogate sestre su do sada posetile Dubrovnik i Trogir gde su uživale u razgledanju znamenitosti i lokalnih radnji, a paparace nigde nisu mogle da izbegnu.

VIDEO: Ceca i Veljko se javili iz izolacije pošto su saznali da su Covid pozitivni: Dođite na koronicu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA