≫ 

Ima 24 sata da odgovori: Niki Minaž u novoj pesmi "pokopala" Ašera

Reperka je pokušala da isprovocira poznatog repera tekstom nove pesme, gde je govorila o njegovoj bolesti

  • 0
Niki Minaž, Ašer Niki Minaž i Ašer; Foto: Instagram nickiminaj/usher

Američka reperka poreklom sa Trinidada i Tobaga Niki Minaž (37) je danas objavila novu pesmu pod nazivom “Trollz”u saradnji sa reperom Takši Siksnajn (24) i fanovi nisu mogli da ne primete da je “pokopala” repera Ašera (41) u tekstu pesme.

Naime, Niki je u strofi pesme “Somebody usher this nig*a into a clinic”, upotrebila reč koja u bukvalnom prevodu znači poslužitelj, a fanovi misle da ju je namerno ubacila u tekst, kako bi isprovocirala poznatog repera.

Reper koji je ostvario saradnju sa njom u novoj pesmi, Takeši, potvrdio je spekulacije da se radi o Ašeru, tako što je na Instagramu napisao:

- Ašer ima 24 časa da odgovori – napisao je.

Ašer je u prošlosti optužen da je prenosio herpes svojim seksualnim partnerkama, a da im prethodno nije rekao da ima navodnu bolest. On je imao dugačko suđenje zbog ovakvih optužbi, koje su trajale godinama. Fanovi misle da reč "bolnica" iz Nikine nove pesme ima veze sa tim što je Ašer imao seksualno prenosivu bolest i da je želela time da ga "pokopa".

Sve ovo je bio odgovor poznatom reperu jer je komentarisao Niki za vreme karantina u maju mesecu. Razgovarajući na Instagram lajvu sa reperom Swizz Beats, koji ga je upitao šta misli o borbi oko reči pesme između reperke Lil Kim (45) i Niki koja traje godinama, Ašer je odgovorio:

-Niki je produkt Lil Kim - rekao je reper, nakon čega njeni fanovi nisu bili srećni i negativno su ga komentarisali na svim društvenim mrežama, a najviše na Tviteru.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA