Keli Klarkson nakon sedam godina braka podnela zahtev za razvod

Važili su za jedan od skladnijih holivudskih parova i ništa nije ukazivalo na to da među njima nešto nije kako treba

  • 1
Kelly Clarkson, Keli Klarkson Keli i Brendon, Foto: Profimedia/OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency

Američka pevačica Keli Klarkson podnela je zahtev za razvod od svog supruga Brendona Blekstoka, nakon sedam godina braka.

Važili su za jedan od skladnijih parova i ništa nije ukazivalo na to da među supružnicima nešto nije kako treba. Brendon je u aprilu ove godine, sa decom snimio kratak video kojim je Keli poželeo srećan rođendan i poručio joj da je voli.

Međutim, navodno je glavni krivac za rastanak je neslaganje oko potomstva, jer je Keli želela još dece, dok Brendon nije bio spreman za taj korak, piše People.

Kako imaju dvoje dece, Keli i njen suprug su odlučili da bez obzira na to što se razvode, jedno drugo ne isključe potpuno iz svojih života zbog dobrobiti naslednika.

Mešutim, zbog odluke da se raziđu, koja je bila najbolja u ovom trenutku, prijatelji Keli i Brendona tvrde da su slavnom paru crca ipak slomljena.

Njih dvoje su se venčali 2013. godine i iz braka imaju petogodišnju ćerku River Rouz i godinu dana mlađeg sina Remington Aleksandra.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA