Kako je zubarka "iščupala" Gvinet Paltrou iz rasula posle prvog razvoda: Metoda je malo bizarna

Glumica je otkrila kako je zacelila rane nakon razvoda od muzičara Krisa Martina

  • 0
Gwyneth Paltrow Gvinet Paltrou; Instagram/ gwynethpaltrow

Američka glumica Gvinet Palrou (47) je danas u srećnom braku sa scenaristom Bredom Falčukom (49), ali pre njega je bila udata za engleskog muzičara Krisa Martina (43), a njihov razvod im u to vreme nije baš lako pao.

Danas su njih dvoje u sjajnim odnosima, a ona je odlučila da otkrije ko joj je najviše pomogao i kome se otvorila, nakon rastanka.

47-godišnja Gvinet i 43-godišnji Kris su u braku bili od 2003. do 2016. godine, a odluku o razvodu su zajedno doneli. Danas su ponosni roditelji 16-godišnje ćerke Epl i 14-godišnjeg sina Mozesa, a verovatno su oni jedan od glavnih razloga zašto su ostali u dobrim odnosima.

U periodu razvoda im nije bilo lako, a Gvinet kaže da joj je tada najviše bila pomogla zubarka Šeri Sami. S njom je najviše razgovarala o braku i emocionalnoj traumi kroz koju je prolazila i ona joj je pomogla da održi normalan odnos s decom.

Njih dve ponovo su se susrele ovih dana za potrebe snimanja glumičinog podkasta "Goop", čime su zapravo htele da podignu svest o alternativnoj i biološkoj stomatologiji kao i njenom doprinosu lečenju rana u raznim životnim situacijama.

Gvinet kaže kako bi ona bez tog lečenja najviše oštetila svoju decu.

Cerka Gvinet Paltrou Apple Martin Gvinet Paltrou s decom; Foto: Instagram/gwynethpaltrow

- Mislim da je o tome reč i u Bibliji, u delu u kom je reč o gresima naših očeva. Kao da naše slabosti prenosimo na mlađe generacije bez razumevanja, bez pomaka u svesti i isceljivanja naših problema. Kao da nesvesno deci predajemo naša sr***", objasnila je.

Opisala je prvi susret s doktorkom Sami i rekla:

- Sećam se kada sam prvi put došla i povela sa sobom Epla i Mozesa, to je stvarno bilo davno. Razgovarale smo u tvojoj ordinaciji i ti si me ispitavala sva ta pitanja, o mojoj emocionalnoj traumi, braku, svemu onome kroz što sam prolazila u ta teška vremena. Pomislila sam tada "zašto me ova draga zubarka ispituje o traumama iz detinjstva i o mom braku" - prisetila se.

gwyneth paltrow Brad Falchuk, Gvinet Paltrou Bred Falčuk i Gvinet Paltrou; Foto: Instagram/ gwynethpaltrow

Danas su Gvinet i Kris poznati po sjajnom odnosu koji su uspeli da uspostave nakon razvoda, što je zaista retkost u današnjem Holivudu, a zajedno se druže sa svojom decom i svojim novim partnerima, njenim suprugom Bredom i Krisovom devojkom Dakotom Džonson.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA