Grudi su joj toliko ispale da u njega niko nije ni gledao: Derulo prvi put u javnosti sa novom cicom

Pevač je već par meseci u vezi sa poznatom influenserkom, a sada su prvi put uslikani zajedno u javnosti

  • 4
Džejson Derulo Džejson Derulo; Printskrin: Instagram/jasonderulo

Američki pevač i plesač Džejson Derulo (30) i influenserka Džena Frumes (26) su prvi put uslikani zajedno u javnosti i time su potvrdili da su zaista u vezi.

Šuškanja o novoj ljubavi između 30-godišnjeg pevača Džejsona Derula i 26-godišnje influenserke Džene Frumes su krenula nakon što su se oboje pohvalili na društvenim mrežama kako zajedno provode vreme u karantinu zbog korona virusa.

Par je zajedno izašao u noćni izlazak u jedan klub u Los Anđelesu koji su ponovo otvorili svoja vrata, a za tu priliku nisu propustili da se srede.

Džena je svojim izdanjem definitivno zasenila Džejsona, u beloj kratkoj haljinici koja je jedva obuzdala njene bujne grudi i svima pokazala čari kojima je uspela da osvoji svog novog dragog dečka. Obula je bež salonke i imala je torbicu u istoj boji, dok je na glavi imala atraktivne plave kovrdže.

Džejson je za istu priliku obukao šareno odelo sa prslukom i belom košuljom ispod, a osmeh nije skidao sa lica.

Podsetimo, par se zajedno izolovao u njegovom luksuznom domu u Los Anđelesu dok je trajala pandemija korona virusa, ali natpise o vezi nisu javno komentarisali, ali su na društvenim mrežama objavili zajedničke snimke i pokazali kako zajedno vežbaju, izvode vratolomije i dobro se provode zajedno.

-Džejson i Džena nisu bili dugo u vezi pre nego je počela izolacija, ali odlučili su se na sledeći ozbiljan korak i nisu zažalili. Oboje su živahnog duha i spontani, pa se stvarno dobro slažu. Džejson neko vreme nije želeo ni za koga da se veže, posebno dok je na svetskoj turneji. Ali ovo mu se činilo ispravnim i svestan je onoga što se događa - izjavio je njima blizak izvor.

Poslednja Džejsonova veza za koju njegovi obožavatelji znaju je s manekenkom i modelom za donji veš Dafne Džoj 2016. godine, a pre toga je tri godine izlazio s pevačicom Džordin Sparks s kojom je raskinuo 2014. godine.

Džena, koja se može pohvaliti brojkom od 3,8 miliona pratilaca na profilu na Instagramu, pre Džejsona je ljubila fudbalera Mančester Junajteda Džesija Lingarda s kojim je raskinula u martu 2018. godine, i ovo joj je prva javna veza posle dve godine. U galeriji u tekstu pogledajte fotografije novopečenog para.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA