≫ 

Žestoka javna svađa holivudskog glumca i senatora Teksasa

Ron Perlman i Ted Kruz su ušli u žestoku raspravu na društvenoj mreži Tviter

  • 0
Ron Perlman, Ted Cruz Ron Perlman i Ted Kruz; Foto: Wikipedia/U.S. Senate Photographic Studio, Flickr/Super Festivals

Američki glumac Ronald Perlman (70) je izazvao američkog političara i senatora Teksasa Teda Kruza (49) na borbu rvanja, a ako pristane, želi da donira 50.000 dolara humanitarnim fondacijama "Black Lives Matter".

- Govoriš gluposti o Njujorku kad god stigneš. O mom rodnom gradu, to je lično. Hajde da se bijemo -  napisala je zvezda Helboja na Tviteru.

Holivudski glumac je obećao da će donirati 50.000 dolara fondaciji „Black Lives Matter“ ako Kruz uđe u ring sa njim.

Malo nakon Perlmanovog tvita, Kruz je odlučio da odgovori:

- Slušaj Helboj, ti dobro govoriš i izgledaš kada oko sebe imaš holivudske šminkere i kaskadere, ali kladim se u 10 hiljada dolara, koje ću donirati organizacijama koje se ne bave politikom po tvom izboru, da ne bi izdržao 5 minuta u ringu sa Džimom Džordanom. Da li si za to ili ti tvoj menadžer kaže da je previše riskantno? - napisao je Kruz.

Perlman nije dugo čekao na odgovor i rekao je:

- Čekaj, da li je ovo taj Ted Kruz? Isti čovek koji je pustio da Lil Doni nazove njegovo ženu psetom, a njegovog oca ubicom, a sada mu se uvlači? Da li mogu da dobijem tvoj autogram čoveče? - odgovorio je Perlman.

- Evo vidi Tedi boj, s o

Video: Mirno pričao sa policajcem, a onda je nastao haos i na kraju ubistvo

bzirom da spominješ Džima Džordana i rvanje...Hajde da sklonimo njega iz priče i da ostanemo samo ti i ja. Daću 50 hiljada dolara fondaciji „BLM“ i možeš da zadržiš sav novac poreskih obaveznika koji si milsio da potrošiš - dodao je Perlman.

- Kontam, bogat si. Ali izgleda da si mlakonja. Uplašio si se rvanja sa Džordanom, koga nastavljaš da vređaš. Šta je, ne možeš da podneseš udarac ili ti treba manikir? - provocirao je Tedi Kruz.

- Tedi Tedi, kakav to čovek nudi drugog čoveka da isprebija trećeg čoveka. Džim Džordan, to je previše lak plen, mala k*čka. Ali ti Tedi k*njaš po Njujorku čim dobiješ priliku. To je moj rodni grad i sve je to lično za mene – zaključio je glumac.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA