≫ 

Kaciga, štitnici, rukavice... Šakira pronašla novi hobi i već vozi kao profesionalac!

Mikrofon je tokom karantinskih meseci "zamenila" skejtom i odlično se snalazi

  • 0
Sakira, Šakira, Shakira Šakira na skejtu/Foto: Instagram/shakira

Pop zvezda Šakira (43) nedavno je objavila kraći snimak na kojem je u nekoliko sekundi napravila jedan pokret na skejtu, a kako vreme odmiče, sve se bolje snalazi u tome.

Kako je i sama napisala, vožnja skejta je njen novi hobi koji je usavršavala tokom karantinskih dana zbog korona virusa, a koji joj se očigledno toliko dopada da je već postala pravi profesionalac!

Sa potpunom zaštitnom opremom u slučaju nevolje, Šakira je isprobala svog novog "ljubimca" po nešto dužoj ruti, a snimak na kojem izvodi čak i vratolomije objavila je na društvenim mrežama.

- Bilo je ili ovo ili izrada predmeta od gline... - napisala je Šakira, kojoj pored muzike i plesa, i ova grana zabave odlično ide. Mada, ko zna...možda bi se i u grnčarstvu sjajno pokazala.

Kako izgleda kada Šakira, koja je inače među omiljenim svetskim muzičkim zvezdama, mikrofon zameni skejtom, pogledajte u nastavku:

 
 
 
View this post on Instagram
My new hobby: it was either this or pottery 😉A post shared by Shakira (@shakira) on

Inače, Šakira vredno radi i na novim pesmama, a 19. juna premijerno će predstaviti pesmu sa "Black Eyed Peas" pod nazivom "Girl Like Me", koju njena publika željno iščekuje.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA