≫ 

Dona iz ''Čuvara plaže" bila je seksi u danima najveće slave, a i u 53. godini je neverovatno ista

Dona Deriko se pojavila na premijeri filma "Paparaci X-Posed" i oduševila sve prisutne svojim mladolikim izgledom

  • 1
Donna D'Errico Dona Deriko; Foto: Profimedia

Američka glumica i model Dona Deriko (52) je najpoznatija po ulozi Done Marko u seriji "Čuvari plaže", koja se emitovala od 1989. do 2001. godine.

19 godina nakon završetka snimanja serije ova atraktivna dama i dalje izgleda mladoliko i seksi, a nedavno je uslikana u savršenom izdanju.

Ona se pojavila na premijeri filma "Paparaci X-Posed" u Los Anđelesu, pa je šokirala prisutne svojim fantastičnim izgledom u 53. godini. Izgleda kao da se uopšte nije promenila od vremena kada je imala najveću popularnost.

Obukla je crno odelo i crne štikle, dok je u prvi plan stavila svoj bujni dekolte. Imala je prepoznatljivo plavu blajhanu kosu, a oko vrata je nosila dijamantsku ogrlicu.

Na licu je imala blagu šminku, koja je savršeno isticala njene konture i mladoliko lice.

Slavna Dona nikada nije skrivala da se podvrgla mnogobrojnim plastičnim operacijama, a pre tri godine je bila na zatezanju kože ruku, liposukciji i zatezala je stomak.

Priznala je da je to uradila kako bi vratila svoju poznatu figuru koju je imala na snimanju serije "Čuvari plaže", a brojni fanovi i muškarci komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

Podsetmo, Dona se nedavno skinula potpuno gola u humanitarne svrhe.

Ona je malo toga ostavila mašti kada je hrabro pozirala bez odeće, pokrivena samo crvenom farbom. 52-godišnja glumica izgledala je duplo mlađe, a pokazala je i zategnuto telo i obline.

Njeno zavodljivo fotografisanje je organizovano s dobrom namerom, jer je ona na projektu sarađivala sa humanitarnom organizacijom u nastojanju da podrži žrtve trgovine ljudima.

Ljubitelji seksi fotografija mogu da kupe sliku, dok sav prihod ide u humanitarne svrhe.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

Inače, glumica je bila u braku s rokerom Nikijem Siksom iz benda “Mötley Crüe” od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila ćerku Frenki-Džin.

Par je imao turbulentni brak tokom kojeg su zbog njegove zavisnosti nekoliko puta raskidali. Sina Rajana Derika ima iz pređašnje veze.

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA