≫ 

Kajli Džener izdržava starijeg brata Roba i pomaže mu u borbi za starateljstvo

Robovi troškovi su toliko veliki, dok su bankovni računi prazni, pa je odlučio da se obrati svojoj sestri da mu pozajmi novac

  • 5
Kajli Džener, Rob Kardašijan Kajli Džener i Rob Kardašijan; Foto: Tanjug/AP, Guliver/Getty Images/Paul Zimmerman

Kajli Džener (22) izdržava starijeg brata Roba Kardašijana (32) usred finansijskih problema i borbe za starateljstvom nad ćerkicom Drim (3).

Vlasnica kozmetičkog carstva "Kylie Cosmetics" daje svom bratu preko potrebni novac za život, ali i za troškove suda. Rob se godinama krije od kamera i reflektora od kako je odlučio da napusti porodični rijaliti šou "Keeping Up With The Kardashians", koji se snima od 2007. godine.

Njegovi troškovi su toliko veliki, dok su bankovni računi prazni, pa je odlučio da se obrati svojoj sestri Kajli da mu pozajmi potrebni novac.

- Godinama je uzimao dosta novca od svoje majke Kris (64) i sestre Kloi (35), pa je dogovoreno da je red na Kajli da mu pomogne – rekao je izvor blizak porodici.

Izgleda da se cela porodica ponovo ujedinila kako bi pomogli Robu, ali to ne rade samo zbog njega, već i zbog njegovog deteta.

- Svi žele da mu pomognu da dobije starateljstvo nad ćerkom Drim, jer starateljstvo trenutno ima njegova bivša partnerka Blek Čajna koju niko u porodici ne voli – dodao je izvor.

Rob i Čajna (32) se trenutno bore na sudu za starateljstvo nad njihovom naslednicom, a u sudskim dokumentima podnetim 7. januara ove godine navedeno je da je zabrinuti otac Rob zatražio od sudije puno starateljstvo nad ćerkom.

Rob je takođe optužio Blek Čajnu, da troši 450 funti dnevno na alkohol ili drogu i da se ne brine dovoljno dobro o ćerki, dok je Čajna je demantovala Robove navode.

- Čajna se nikada nije drogirala pred decom i pije samo povremeno, kada deca nisu tu. Ona kaže da održava Drim čistom i da je tera da ima dobru higijenu, kao i da ima više od 100 dečjih odela kod kuće – rekao je izvor blizak Čajni.

Rob Kardashian, Blac Chyna Blek Čajna i Rob Kardašijan; Foto: Guliver/Greg Doherty/Getty Images

Rob i Čajna su započeli vezu u januaru 2016. godine i najavili su veridbu samo 3 meseca kasnije.  Njihova veza i njena trudnoća je zabeležena u rijaliti emisiji "Rob & Chyna", koja se emitovala na "E!" kanalu.

Samo mesec dana nakon rođenja deteta oni su se rastali. Rob sada želi da Čajna viđa dete samo vikendima uz prisustvo dadilje. On takođe želi da se njegova bivša testira na drogu i alkohol 30 minuta pre posete svoje ćerke.

Video: Obukla ozbiljno bezobrazan bikini i rasterala sve ljude oko sebe: Rijaliti zvezda pokazala i previše

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    18. jun 2020 | 19:00

    Kako je uspeo uopste,dete da napravi nekoj,kad je nesposoban da zivi i da ga drugi izdrzava...🤔🤔🤔

  • Mili

    18. jun 2020 | 19:54

    Trazi pozajmicu sestri koja je milijarderka. Tuga.

  • Srbin

    21. jun 2020 | 14:45

    Hronični neradnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA