Ćerka (9) Rosa iz serije "Prijatelji" se ošišala na ćelavo

- Vidim kako deca danas osporavaju norme i standarde na način na koji mi to nismo i to mi daje nadu - napisala je Dejvidova bivša supruga

  • 0
David Schwimmer Zoe Cleo Dejvid Švimer s porodicom; Foto: Instagram/zoebuckman

Ćerka glumaca, reditelja i producenta Dejvida Švimera (53), koji se proslavio kao Ros Geler u seriji "Prijatelji", Kleo Bakman Švimer (9), ošišala se na ćelavo, što je privuko veliku pažnju javnosti.

Dejvidova bivša supruga, umetnica, fotografkinja i producentkinja Zoi Bakman (34) je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se vidi da njihova ćerka Kleo više nema dugu gustu kosu.

Zoi je uzela mašinicu u svoje ruke i ćerki zavezala josu u dva dela, prvo joj je skratila jednu stranu, a zatim i drugu. Sve je zabeležila i objavila na svom Instagram profilu, gde je svoju naslednicu pohvalila zbog hrabrosti. 

- Vidim kako deca danas osporavaju norme i standarde na način na koji mi to nismo i to mi daje nadu - istakla je umetnica.

Zoi i Dejvid su se upoznali 2007. godine, a venčali se tri godine kasnije. Ona je živela u Londonu, ali se zbog njega doselila u Los Anđeles. U aprilu 2017., nakon deset godina veze, saopštili su javnosti da se rastaju i da svako kreće svojim putem uz reči:

- S puno ljubavi, poštovanja i prijateljstva došli smo do zajedničke odluke da se razdvojimo na neko vreme kako bismo dobro razmislili o budućnosti našeg odnosa. Naš je prioritet sreća naše ćerke i da ona ništa ne oseti u narednom periodu, stoga vas molimo da poštujete našu privatnost u novom poglavlju života za našu porodicu - napisali su u saopštenju.

Oni se nakon razvoda godinama zajedno brinu o naslednici, a i između njih nema velikih trzavica, pa bez problema mogu da budu na raznim okupljanjima. Dejvid i Zoi zjedno su proslavili su ćerkin polazak u treći razred.

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je istorijski dodir Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA