≫ 

Rebel Vilson smršala 18 kg i otkrila zbog čega je godinama morala da bude debela

Australijska komičarka je otkrila šta je pravi razlog njenog viška kilograma

  • 0
Rebel Wilson Rebel Vilson; Foto: Guliver/Ethan Miller/Getty Images

Australijska glumica i komičarka Rebel Vilson (40) je iznenadila javnost svojom figurom nakon što je smršala 18 kilograma, a otkrila je neverovatan razlog zbog čega je imala višak kilograma sve ove godine.

Australijanka je otkrila da su joj šefovi i menadžeri u Holivudu plaćali da ostane krupnija, a sada je napokon stavila svoje zdravlje na prvo mesto.

Rebel, koja je do sada izgubila 18 kilograma, ističe da nije smela da menja figuru radi glumačke karijere, jer tumačila uloge punijih dama.

Govoreći o svojim kilogramima i karijeri Rebel je rekla:

- Imala sam posao na kom su mi plaćali puno novca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi- započela je ona.

- U martu sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se skoncentrirati na sopstvenu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim da izgubim kilograme i da dođem do određenog broja kilograma, više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala - rekla je filmska zvezda.

Rebel je zasmejavala publiku u komedijama "Bridesmaids" i "How To Be Single" i kaže da je bila emocionalno pogođena jer je morala da ostane u određenoj veličini zbog holivudskih šefova.

Sada joj je cilj da bude srećna i zdrava, a s obzirom je visoka 159 centimetara nada se da će doći do 75 kilograma i da joj je to savršena težina.

Srećna sam što su se otvorile teretane jer sam tokom pandemije korona virusa morala da radim trbušnjake napolju na podu. Malo je brutalno kada je hladno ujutro - rekla je sa smeškom Rebel.

Ona je ootkrila da ima ličnog trenera, a trener se oglasio i rekao:

- Rebel i ja se fokusiramo na to da uživamo u treniranju i pokrećemo njeno telo - istakao je trener.

- Užitak mi je da sarađujem s Rebel zbog njenog smisla za humor - zaključio je on.

Video: Plus-sajz manekenka odlučila da smrša i krenula u teretanu: Snimak koji je pogledan 15 miliona puta

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA