≫ 

Manekenka zagrizla kolač i slomila zub, pa nasmejala 2 milona ljudi

Ešli je objavila video u kom se vidi da joj je pukao zub

  • 3

Američka plus sajz manekenka i TV ličnost Ešli Grejem (32) je na svom Instagram profilu sa pratiocima podelila video snimak u kom je pokazala nezgodu koja joj se dogodila, nakon što je pojela zaleđen kolač.

Ešli je zagrizla kolač koji je spremila njena majka, a kako je on bio zamrznut manekenka je tom prilikom polomila prednji zub.

- Pozdrav za Lindu Grejem koja pravi najbolje kolače od zobenih pahuljica na svetu i stavi ih u zamrzivač - rekla je u videu poznata manekenka.

Ovaj video snimak je pogledalo više od dva miliona ljudi, a mnogi su joj u komentarima pisali da ih je nasmejala i da su imali slično iskustvo.

- O moj Bože, umirem od smeha. Ovo se i meni dogodilo. Ali činjenica je da ti i dalje dobro izgledaš - jedan je od komentara.

Osim što joj pravi kolače, majka Linda joj je velika podrška i pomoć, naročito nakon što je rodila dete, koje joj često čuva dok ona ima poslovne obaveze.

Ešli je jedna od onih osoba koje se ne stide da pokažu bilo šta lično na društvenim mrežama. Neretko objavljuje golišave fotografije i često ističe da je važna ljubav prema samom sebi i prihvatanje svog tela. U trudnoći se ugojila 22 kilograma, ali nju to nije zanimalo previše.

- Nikada se nisam osećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi telo i moj sin omogućili da budem toliko pokretna i fleksibilna, koliko sam bila do sada - izjavila je tada.

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    19. jun 2020 | 23:24

    Ovo nije pukao zub, ovo je vec izbrusen zub, napravljen tzv.kočic, na koji ide keramicka krunica...

  • Др

    19. jun 2020 | 23:06

    Расцементирала вештака!

  • Milos obilic

    19. jun 2020 | 23:27

    Mi kuci umresmo od smeha kad pogledali video.. Baba na aparatima... Podnela nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA