≫ 

Pohvalila se zategnutim telom svog muža Robija Vilijamsa kojeg žene načisto obožavaju

Supruga Robija Vilijamsa se pohvalila izgledom svog muža

  • 0
Robi Vilijams sa ženom Robi Vilijams i Ajda Fild; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Engleski pevač i tekstopisac Robi Vilijams (46) je poslednja je tri meseca proveo u karantinu za vreme pandemije Covida-19 sa svojom suprugom američkom glumicom Ajdom Fild (41) i njihovo četvoro dece, a njegova supruga često objavljuje fotografije na kojima je njen muž.

Robijeva lepša polovina često otkriva kako se porodica zabavlja u samoizolaciji, a ono što je obožavateljima uvek najzanimljivije jeste sam pevač, pogotovo ako je bez majice u kupaćem kostimu.

Ovog puta, Ajda je objavila video snimak slavnog pevača dok se opušta u bazenu, a na sebi je imao samo kupaće gaće i naočare za sunce, pa je pokazao svoje seksi isklesano telo.

Na video snimku se vidi da Robi ima zategnut stomak, brojne tetovaže i ogrlicu u obliku krsta oko vrata. 

Robijeva supruga je sama priznala da je ponosna na izgled svog muža, a njegove brojne obožavateljke su u komentarima ispod objave istakle da ga vole i da je prava srećnica što je njegova supruga, kao i da savršeno izgleda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Poslednjih nekoliko nedelja u Velikoj Britaniji kruže tračevi da će Vilijams sa svojom porodicom da snima rijaliti šou, ali je Ajda sve demantovala. Istakla je da decu želi da zaštiti od medija i da ne želi da ih preterano izlaže javnosti dok su još mali.

Ajda Fild i Robi Vilijams su u februaru ove godine dobili sina Boua kojeg im je rodila surogat majka. Par se venčao 2010. godine nakon četvorogodišnje veze, a roditelji su četvoro dece, 7-godišnje ćerke Tedi, 5-godišnjeg sina Čarltona, 17-mesečne ćerke Koko i četvoromesečnog Boua.

U galeriji u tekstu pogledajte fotografije ovog slavnog pevača sa porodicom.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA