≫ 

Bivša Mis Univerzuma prodaje zaštitne maske za lice, a sav novac ide u humanitarne svrhe

Olivija Kulpo je prošetala u neonsko zelenom bikiniju i maski za lice u istoj boji, a tom prilikom je istakla svoje savršeno telo

  • 0
Olivia Culpo, Olivija Kulpo Olivija Kulpo; Foto: Profimedia

Američka manekenka, influenserka i Tv lice Olivija Kulpo (28) je Mis univerzuma 2012. godine, koja se i dalje bavi humanitarnim radom i želi da pomogne u borbi protiv Covida-19.

Naime, manekenka je juče na svom Instagram storiju objavila video snimak i fotografiju na kojima pozira u bikiniju i sa zaštitnom maskom na licu, koju je sama kreirala i prodaje je na internetu, dok sva zarada odlazi u dobrotvorne svrhe.

Prošle nedelje, Kulpo je najavila da da će novac od prodaje ovih maski odlaziti u organizacije „Feeding America“ i „Color Of Change“, što je jedna od najvećih organizacija koja se bori protiv rasizma u SAD-u i koja je za vreme protesta "Black Lives Matter" veoma aktivna.

Lepotica je pokazala svoju izvajanu figuru u neon-zelenom bikiniju, dok je na licu imala zaštitnu masku u istoj boji, a tom prilikom je istakla svoj seksi zategnut stomak i visoko podignute grudi.  Njene veoma izvajane duge noge su san mnogih muškaraca širom sveta.

Olivija Kulpo je sama sebi najbolja reklama. Lepotica prodaje maske za lice pod nazivom „Više od maske“ kako bi pokušala da pomogne u krizi za vreme pandemije korona virusa.

U nedelju popodne ova modna influenserka je pokazala svoje zanosno telo dok je pozirala, a ispod objave je napisala:

- Rasprodala sam sve maske u neonskim bojama, osim u ovoj – napisala je manekenka.

- Želela sam da vam pokažem ovu boju jer se brzo rasprodaju – dodala je ona.

U video snimku 28-godišnja manekenka šeta ka ogledalu dok nosi upečatljiv bikini, a iza nje se vidi prelep pogled sa Holivud Hilsa. Preko bikinija je nosila košulju u istoj boji, a kosu je vezala u punđu, dok na licu nije imala puno šminke.

Kulpo i njen dečko Kristijan Mek Kafrej (24) su se tek vratili u Los Anđeles nakon što su proveli 90 dana u karantinu u njegovom domu u Koloradu.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA