Džastin Biber optužen za silovanje: Odmah je izneo dokaze da to nije istina

Nepoznata devojka je optužila slavnog pevača za silovanje koje se navodno dogodilo 2014. godine, a Biber je odmah demantovao celu priču

  • 4
Džastin Biber Džastin Biber; Printskrin: Youtube/Justin Bieber

Kanadski pevač, tekstopisac i glumac Džastin Biber (26) je demantovao seksualne optužbe koje su ga zatekle prethodnog vikenda.

Naime, u subotu popodne je nepoznata devojka, koja je otkrila samo svoje prvo ime Danijel, na Tviteru objavila svoju izjavu u kojoj piše da je sekusalno napastvovana od strane pevača Džastina Bibera 9. marta 2014. godine u „Four Seasons“ hotelu u gradu Ostin u Teksasu, nakon što je on gostovao na "South by Southwest"  muzičkom festivalu.

Sledećeg dana Džastin je na Tviteru objavio niz tvitova u kojima je izneo dokaze da on tog datuma nije odseo u pomenutom hotelu i da je celo veče proveo sa bivšom devojkom Selenom Gomez (27).

Nepoznata devojka je na Tviteru napisala:

- Moje prijateljice i ja smo uživale u Džastinovom nastupu kada nam je nepoznati muškarac prišao i pozvao nas da upoznamo Džastina nakon nastupa. Naravno da smo pristale, jer smo njegovi fanovi – započela je Danijel.

Danijel je otkrila da je Biber nju i njene prijateljice pozvao u hotel "Four Seasons" na druženje. Ona je u tom trenutku imala 21 godinu, dok je on imao 20.

- Džastin me je naterao da ne kažem nikom ništa ili mogu imati ozbiljnih legalnih problema. Zatim me je pitao da mu se pridružim u krevetu. Tada sam se upitala "kako je ovo normalno?" – dodala je Danijel.

Danijel kaže da je pristala da ga poljubi, ali da nije želela da odu predaleko u seksualnom smislu.

- Nisam mogla da se pomerim, telo mi se zaledilo. Ne želim da idem u detalje šta se kasnije dogodilo – dodala je ona.

Tim povodom se oglasio i sam Džastin pa je napisao na Tviteru:

- Inače ne odgovaram na optužbe i tračeve, ali nakon razgovora sa svojom suprugom i članovima svog tima rešio sam da odgovorim na ove ozbiljne optužbe – započeo je on.

- Tračevi su tračevi, ali seksualno uznemiravanje je nešto što ne shvatam olako - dodao je Džastin.

- Želeo sam da odgovorim odmah, ali sam iz poštovanja prema mnogobrojnim žrtvama koji se zaista bore sa ovim problemom svakodnevno prvo sagledao sve činjenice, pre nego što sam bilo šta izjavio – dodao je pevač.

- U poslednja 24 časa na Tviteru se pojavio profil na kome piše da sam uključen u seksualno uznemiravanje koje se navodno dogodilo pre 6 godina. Želim da razjasnim, ovo nije istinita priča. Dokazaću vam da nikada nisam bio na toj lokaciji – rekao je Džastin.

- To veće sam proveo sa mojom tadašnjom devojkom Selenom Gomez - dodao je.

On je zatim objavio niz fotografija i računa koji dokazuju da je to veče iznajmio apartman na "Airbnb" i da nije odseo u hotelu "Four Seasons".

- Ova priča je

nemoguća i zbog toga ću u saradnji sa Tviterom i vlastima preduzeti pravne mere

– zaključio je on.

Podsetimo, Džastin i Selena Gomez su bili u vezi od 2010. do 2018. godine, nakon čega se oženio sa manekenkom Hejli Biber (23), s kojom je danas u srećnom braku.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👮‍♀️👍

    22. jun 2020 | 18:12

    Kako te dame netuze nekog postara, molera, zidara, samo paredzije lovve i tuze.

  • da

    22. jun 2020 | 22:38

    Treba skontati i kaznu za laznu optuzbu pa da onda vidim koja ce kvazi manekenka i starleta dizati ove neosnovane optuzbe...

  • Haha

    22. jun 2020 | 19:13

    Ovaj ni svezanu ne bi mogao silovati. 🤣🤣🙋‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA