Keri (55) iz serije "Seks i grad" se skinula u kupaći, a svi komentarišu da izgleda bolje nego ikad

Sara je pokazala seksi telo u šestoj deceniji života

  • 1
Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Seks i grad Sara Džesika Parker; Foto: Profimedia/Kristin Callahan Collection / Everett

Američka glumica, producentkinja i dizajnerka Sara Džesika Parker (55) je uslikana sa svojim suprugom glumcem, komičarem i pevačem Metjuom Broderikom (58) na plaži u Hemtonsu, u blizini Njujorka.

Sara, koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u kultnoj seriji "Seks i grad", ovih dana uživa na plaži sa svojim mužem, s kojim je u braku 23 godine i kome je oprostila brojne prevare.

Glumica je izgledala fantastično u jednodelnom crnom kupaćem kostimu u kojem je privlačila pažnju prisutnih, dok je šetala obalom, ali i čitala knjigu.

Tom prilikom je pokazala dobro oblikovane grudi, ravan stomak i duge noge, a na seksi izgledu joj mogu pozavideti i mlađe koleginice.

Istovremeno, njen muž se dosta ugojio za vreme karantina tokom pandemije korona virusa, a višak se jasno video uglavnom u predelu stomaka i grudi, pa na plaži nije skidao majicu s kratkim rukavima.

Podsetimo, supružnici su pre više od 10 godina imali probleme u braku, koji su izašli u javnost. Naime, Metju je bio fotografisan s nepoznatom crvenokosom devojkom, a uskoro je postalo jasno da stalno vara suprugu s različitim devojkama.

Dok je Parker radila i bila na setu, Broderik je uživao u kratkim avanturama. Nakon što je uhvaćen na delu, prijavio se na rehabilitaciju zbog zavisnosti o seksu. To je verovatno ojačalo njihov brak jer su samo godinu dana kasnije uz pomoć surogat-majke dobili bliznakinje.

Glumački par u braku je od 1997. godine i imaju sina Džejmsa (17) i bliznakinje Tabitu i Marion (11).

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA