Potresan status Elizabet Harli povodom samoubistva njenog bivšeg partnera u 55. godini

Britanska glumica je objavila zajedničke fotografije sa Stivom Bingom iz vremena kada su bili u srećnoj vezi, pa se oprostila od slavnog producenta

  • 2
Elizabeth Hurley

Elizabet Harli; Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Engleska glumica i bivša manekenka Elizabet Harli (55) i njen sin Damjan Harli (18) su se konačno oglasili povodom samoubistva njenog bivšeg partnera i Damjanovog oca, Stiva Binga (55).

Naime, filmski producent i bivši partner britanske lepotice je izvršio samoubistvo u 55. godini u Los Anđelesu. On je rođen 31. marta 1965. godine, a umro je 22. juna 2020. godine. Skočio je sa 27. sprata zgrade, a iza sebe je ostavio dvoje dece.

Sada se lepa glumica oglasila na društvenoj mreži Instagram, objavila album zajedničkih fotografija i napisala:

- Tužna sam zbog uverenja da moj bivši Stiv više nije sa nama. To je užasan kraj života - započela je Liz.

- Naše zajedničko vreme je bilo veoma srećno i objavljujem ove slike, jer iako smo prošli kroz neka teška vremena, to su divna sećanja na slatkog, dobrog čoveka kao što je on - dodala je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

- U protekloj godini ponovo smo postali bliski. Poslednji put smo razgovarali o 18. rođendanu našeg sina. Ovo je poražavajuća vest i zahvaljujem svima na divnim porukama - zaključila je ona.

Povodom smrti svog oca oglasio se i Damjan Harli i napisao:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

 

- Hvala vam od srca, svima vama koji ste mi pisali poruke prateći ove pogubne vesti. Pokušavam da odgovorim što većem broju ljudi, ali molim vas znajte da ću se uvek sećati vaše ljubaznosti. Ovo je veoma čudno i zbunjujuće vreme za mene i neizmerno sam zahvalan što sam okružen svojom fenomenalnom porodicom i prijateljima - zaključio je Damjan.

Bingovo bogatstvo je procenjeno na 590 miliona dolara, a pored Damjana imao je i ćerku Kiru Bonder (21), koju je dobio sa bivšom profesionalnom teniserkom Lisom Bonder (54).

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA